Thursday, May 29, 2008

Color me happy

Se, så - der er kommet anderledes farver på. Kan meget bedre lide det nu - før hæklede jeg bare fordi jeg synes det var sjovt ;-)

"Børnehaven" (Lise, hendes veninde og jeg) har været i Mindeparken her i eftermiddag. Pigerne havde en herlig eftermiddag i solen. Løb og legede blandt alle de andre børn, mødre og bedstemødre - jo stedet er godt besøgt her i det strejkeramte område! Og jeg fik hæklet et par firkanter.

I legetårnet er der en megafon -Lise råbte: "Hej Mor - vink nu - mor. Moar vink nu.... Jeg vinkede og vinkede og var godt på vej hen for at bede hende tie stille....... "Moar - Jeg elsker dig - Husk det nu - jeg elsker dig for evigt!" Jeg fik tårerne i øjnene, der var mange smil rundt omkring mig på de voksnes læber - og Lise fik ikke skæld ud.

Mødte i øvrigt en gammel klassekammerat - dvs. vi har ikke set hinanden siden 6. klasse. Hej Gitte...... Kan du ikke kende mig? (og det kunne jeg altså ikke!)

3 comments:

Tine said...

Ja, jeg kan godt se hvad du mener med farverne.
Der er kommet meget mere liv nu.
Rigtig godt.

Lyder som om det har været en god dag i Mindeparken.
Vejret har jo endnu engang været super godt.
Og det lader til at weekenden bliver endnu bedre.
Skønt.

Forsat god fornøjelse med firkanterne.

Ulla V. said...

Åh, det er da lige før jeg også sidder med vand i øjnene.....hun er vel nok sød. Selvfølgelig skal hele verden vide hvor højt hun elsker sin mor - godt gået, Lise :0)

Det er utroligt hvordan de nye farver har gjort tørklædet helt anderledes - jeg synes nu også at det var pænt før. Men du har ret: det har lige givet det et "pift" ;0)

Dét der med ikke at genkende gamle skole- eller studiekammerater kender jeg godt. For et par år siden mødte jeg en af dem jeg skrev speciale med, og jeg kunne bare ikke huske hendes navn. PINLIGT!!!

Hav en rigtig dejlig fredag - hvordan går det med systemet? Vanker der god fredagsslik i dag? ;0)

Gitte said...

Hej Tine,
Ja - tørklæder ser "gladere" ud...

Vi havde en rigtig god dag i solen.

Hej Ulla,
Jeg blev simpelthen også bare så rørt - altså min dejlige datter ;-)

Synes der var for meget "blinklys" over tørklædet før - det måtte godt være lidt mere sprælsk og lidt gladere....

Det går faktisk rigtig godt med systemet - de har fået 2 krydser, men altså ikke nok til at "de gode ting" forsvinder, og det har helt sikkert forbedret deres opførsel overfor hinanden. Herligt.