Tuesday, May 13, 2008

Haaaallooooooo

Haaalloooo - et ord jeg har været fristet til at bruge flere gang i Pinsen. Jørgen fik "Uendelige Verden" af Ken Follett i fødselsdagsgave - en lille sag på 1.063 sider! Han har godt nok været aktiv med havearbejdet, men i vores fælles pauser på terassen har der ikke været meget kontakt ;-) Og jeg har bare været misundelig - der er ikke noget så dejligt, som at forsvinde i en god bog. Jeg har så lyttet til fuglefløjt, og nydt freden samt det gode vejr.

Symaskinen nåede ikke frem, men jeg fik sorteret i mit stof, og fik smidt mange gamle rester ud. Derudover fik jeg klippet 2 kjoler til Lise - en i sommerpink og en med engle -
og et par shorts til Søren (af det stof, der ligger underst - skal lige se om han vil bruge dem før jeg "gør" mere). Så nu sker der da lidt (måske) på syfronten.

Meningen var egentlig at jeg ville sy shorts til Søren i aftes, men så var der "My big fat Greek Wedding" - en film som jeg har set mange gang, og også har på DVD, men - jeg faldt i staver foran tv'et med strikketøjet, og blev endnu engang herligt underholdt.

Trængte til noget med fremdrift i - så der er gang i endnu en Lise Kjole. Denne gang i helt råhvid. Jeg vil forsøge mig med råhvide hæklede muslingeærmer (hvordan i alverden tager man ind og ud???) og -kanter. Plus måsker bare én orange lomme?

Nu vil jeg gå i køkkenet. Den lokale bager (fryseren) har udsolgt i rugboller og bananboller til madpakker.

4 comments:

Tine said...

Jeg kender godt den kommentar, men det er altid mig der får den.
Det er mig der er læsehesten i familien :-)
Jeg er imponeret over at du både har nået havearbejde, rydde op i stof og klippet + at du har fået strikket og slappet af.
Lyder som en dejlig kombination.

Anonymous said...

Sikken en dejlig pinse I har haft. Jeg har den aftale med mig selv, at der skal både være tid til det praktiske arbejde, men så absolut også det kreative. Og lige nøjagtig som du, har jeg nået lidt af hvert. Skønt :-)
Flotte stoffer der er valgt:-) Glæder mig til at se det færdigt:-)

Gitte said...

Hej Tine - Det var nu også mest manden der stod for havearbejdet. Jeg kantede lidt græsplæne og fik et par bede renset for ukrudt - men lidt har nu også ret, ikke ;-)

Hej Gitte - Vi nød det også - og synes det var lidt hårdt her til morgen.
Åh - jeg glæder mig også til at se kjolerne samt short færdige. Håbet er jo lysegrønt..........

Anonymous said...

Sidder lige og kigger på det skønne stof, du klippede til sommerkjoler. Er du måske nået dertil, hvor du vil dele det færdige reultat, eller må vi vente lidt endnu? ;o)