Saturday, May 17, 2008

For mange?

Kan man have for mange halstørklæder? Det mener jeg absolut ikke, ligesom man heller aldrig kan have for mange sko og støvler ;-)

Jeg har fået en mani med halstørklæder, og senest har jeg fundet disse 2 på nettet, som er ønskeprojekter. Det med blomsterne bliver nok aldrig til noget, men det andet er jeg helt hooked på. Bryder mig egentlig ikke om farverne på billedet med se det i 2 meget smukke version her (Hanne) og her (Liselotte).

Det er tidligt lørdag morgen (kl. 07.19). Jeg har lavet dej til morgenboller, gået tur med hunden, ryddet op i køkkenet. Er absolut normalt ikke morgenmenneske, men jeg har rigtig ondt i halsen, så nu vil jeg sætte mig i sofaen med strikketøj - Lise-kjolen, varm kaffe, et tæppe og en dvd, og så håber jeg familien sover til ved 9-tiden, hvor der vil være nybagte boller.

5 comments:

Karina said...

Der var også gang i bageprocessen her på matriklen omkring kl. 7 - det var bare muffins i stedet for. Camilla har holdt børnefødselsdag, så der skulle jo lidt til.
God bedring med halsen!

Gitte said...

Tak. Tog en ordentlig lur på terassen - det hjalp.

Ulla V. said...

Emil og jeg var også oppe kl. 7. Lille Otto skulle luftes...men hellere dét end ondt i halsen!
Nybagte boller kunne jeg desværre ikke byde min familie på. Der var din noget heldigere ;0)

Lise kjolen ser også godt ud i en rigtig lys sommerfarve - der er næsten ikke noget bedre end lyse gevandter om sommeren!

Jeg er også vild med tørklædet af små lapper som Liselotte har. Jeg er vild med farve sammensætningen.
Hvilke farver vil du lave det i?

Rigtig god bedring med din dårlige hals :0)

Gitte said...

Hej Ulla, Ja - det er lidt som at få små børn igen i starten med hunden. Perioden er dog noget kortere;-)
Håber kjolen bliver pæn, ved ikke rigtig hvordan den ender.........

Til tørklædet tror jeg at jeg vælger Noro Flower Garden, således at farveskiftet ligger i garnet. Skal lige finde et sted hvor de sælger det for at se farverne rigtigt. Synes det er svært at vælge ud fra de små billeder på nettet.

Halsen har det lidt bedre - Tak ;-)

Lea (Lyriklogik) said...

Nej, man kan aldrig få for mange tørklæder! Jeg har hæklet 2 udgaver af "Blomster og haler", dog uden blomster, men med runde dimser i stedet...og jeg er superglad for dem. SÅ god fornøjelse! :-)