Wednesday, May 5, 2010

Den røde tråd

Jeg brugte ordet "tanketorsk" i en sætning da jeg kom hjem i dag - og pludselig havde jeg 2 stk. 11 årige drenge der stod i mit køkken og sang Shubiduas "Den røde tråd" ;-) Det var så skægt. Sørens klasse har fået deres dansklærer til sang i år, og det har virkelig gjort underværker. Hun forstår at få drengene med.

Af andre tråde kan vises lidt mere af Pisa vesten. Synes det ser vind og skævt ud, men jeg gør som der står i opskriften.....

Og så lige en lille sidebemærkning. KJOLEN er absolut ikke færdig. Næh, nej - nu - efter 3. prøvning, kan jeg sy lynlåsen fast med symaskine (den er p.t. riet i), og så skal jeg igang med at sy resten i hånden: foret i toppen skal syes til på indersiden, de enkelte lag skal ligge op, bånd syes på. Jow, jow - jeg ved godt hvad jeg skal lave de næste par aftener. Den skal afleveres i weekenden.

5 comments:

Helle : said...

Gitte det ser nu da fint ud af hvad jeg kan se, jeg har prøvet at kigge på andres Pisa og jeg syntes at det ser rigtigt ud.

Fru Kahr said...

Åh, sådan en dansklærer/samfundfagslærer/musiklærer havde jeg også - vi havde bl.a. de fedeste hytteture med en masse Shubidua og Kim Larsen sange. Jens lærer også Kim Larsen sange her i første klasse, og moren bliver helt hensat til lykkelige stunder i egen skoletid:-)

Jeannette Mariae said...

Alt ser da fint ud hos dig. Glæder mig til at se de færdige resultater.
Knus ;-)

Sylvia said...

Å, den vesten har jeg også lyst til å strikke. Fargen du har valgt er nydelig!
jeg tenker nok du blir sår i fingertuppene etter at kjolen er ferdig. Jeg satt nemlig å sydde en bunadstakk på jobben i går, og i dag har jeg sydd på sirkler på en pute. Fingrene mine er såre!!!!
Kjolen blir nok en succsess!!!

Strikkeheksen said...

Pisavesten ser fuldstændig rigtig ud :-)

Hold da op din stakkel, jeg troede jo, du var færdig med den kjole - kan godt forstå, du glæder dig til at få den ud af huset!

Glæder mig til vi ses på lørdag :-)