Sunday, May 30, 2010

Den søde kone ;-)

Jeg fandt ikke rigtig noget til mig selv i går på strøgturen, så hele gavekortet gik til Jørgen selv. Han blev rigtig glad for tøjet (og overrasket over at fruen ikke havde formøblet formuen på hende selv og barnet ;-). Alt incl. cowboyshortsene passede og faldt i mandens smag.
Lise og jeg tilbragte en hulens masse tid med at finde en buksedragt (hedder den sådan) til hende. Men enten var de for små, for store, sad mærkligt, eller også kostede de 500 kr., og det er jeg altså for nærrig til! Så vi endte i Stof2000 og fandt både mønster og stof til 2 stk. for 250 kr. Og - ja - så er det næsten også umuligt at få tid til at kigge på/prøve noget selv - især i skoforretninger. Hold da op Lise bliver forfærdelig når hun bliver stor. Allerede nu skal hun prøve alle sko-modellerne, og med en str. 34 synes hun jo næsten af hun godt kan rende rundt i stiletter i str. 36 i pink!........

Jeg gik især efter en grå nederdel, men fandt intet. Jeg ved nøjagtig hvordan den skal se ud, så det ender nok med endnu et besøg i en stofbutik.

4 comments:

Berit said...

Det var sandeligt sødt af dig at bruge Jørgens gavekort på ting til Jørgen :-). Buksedragten har jeg lavet flere af efter samme mønster, og det er en god model - let at sy - så god fornøjelse! Lise skal nok blive rigtig flot!

Lin said...

Ja, saadan er det med doetre. Fra 34 til 36 skal der bare lidt vat ude i taaen og saa koerer den igen. Pink stiletsko, jeg kan lige forestille mig......Min den lille ville elske det.
Aergeligt at du ikke fandt noget til dig selv, men hvad maendene har jo ogsaa brug for toej en gang imellem hehe.

Sylvia said...

"Velkommen i klubben", Gitte. Sophia ELSKER sko, og har flest skotøy enn alle oss andre. Hun sliter dem også raskt ut. Og hun begynner å nerme seg min strs. den lille tynne datteren har nemlig store føtter. Nå går hun i strs 38, og LÅNER mine stilettsko, som hun synes hun kan arve!!!

Helle : said...

Så var din mand vel glad, sådan at få noget for hans gavekort.

Sikke nogle skønne ting du har fået lavet, din blå bluse er jeg vild med.

Du er jo så god til at sy, så jeg kan godt forstå at du bare køber noget stof. Lise bliver super fin i den buksedragt.