Sunday, May 23, 2010

Pisa til en anden?

Et stk. Pisa - strikket i 3 tråde merino uld fra Filatura de Crosa - 200 gr.

Hot or not: Nok mest "not" - jeg synes den er for lille. Især ser det mærkeligt ud bagtil med slidsen. Nu ryger den i vaskemaskinen, og så håber jeg at den bliver lidt større, ellers er jeg bange for den ender som en gave, jeg ved bare ikke hvem jeg skal give den til.......

Fredag havde jeg ungerne med i Tivolifriheden til firmaarrangement, og lørdag kom der venner fra København på besøg. De havde en legekammerat med til Bastian - en lidt større model. Lise har delt rundhåndet ud af godbider.

Lige nu har ungerne besøg af venner. Jørgen og jeg har mest lyst til at gøre som Bastian - sove på en solrig plet i haven ;-) - men vi holder os gående! Have og hus kalder. Aftensmaden er nem - den består af rester: græsk rejetærte og rabarbertærte.

13 comments:

Ann said...

Jeg forstår godt, hvad du mener, men jeg syn's den er flot - også farven.
Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at det er meningen, at slidsen splitter så meget, men som sagt, jeg forstår dig godt.

KirstenK said...

Jeg synes også den er megaflot, men forstår godt dine betænkeligheder med hensyn til slidsen bagpå...det er netop fordi den sidder der lige midt bag på den er betænkelig!

Berit said...

Joe, den er vist lige i det mindste til dig. Måske Lise snart kan passe den? Ellers en hamrende flot farve, som passer lige til blomsterne bag dig på billedet.

Strikkeheksen said...

Den skal da forhåbentlig bare vaskes og strækkes lidt :-) Du strikker jo altså MEGET fast!
Farven er fantastisk og den sidder lige i skabet foran :-)Håber den bliver et hit, for det er altså en skøn vest :-)

Vibekes lille ullne said...

Nydelig farge på vesten, og den sitter flott foran. Forhåpentligvis strekker den seg litt etter vask! :)

Mariann said...

Den er rigtig flot forfra, men jeg har de samme betænkeligheder med slidsen ( har startet op på en turkis, men er stadig i gang med det andet stykke,så der kan stadig ændres ;-)
Farven er bare perdekt til dig.
Fortsat god pinse !

Jette said...

Jo, kan godt se den ser lille ud bagpå, men håber at den kan strækkes lidt i vask, det er ellers en god model. Flot farve for øvrigt.

Lykke said...

øv når det færdige arbejde ikke lever op til forventningerne - jeg håber en vask hjælper, for både farve og model er superflot til dig!

Irene said...

Jeg tilslutter mig de andre kommentarer:-) Forfra er den hammerflot til dig og sidder lige som den skal, men kan godt se, at slidsen bagpå sidder og gaber. Håber det kan klares med en vask, for farven er meget flot til dig.

Sylvia said...

Du som er så slank, kler jo det meste. Kanskje den ser annerledes ut, om du ikke lukker den foran, og har en vid topp, en slags tunika innenfor?

Britt said...

Den er superflot, men også til den lille side - mon ikke Lise kan bruge den om et par år?

Lin said...

Er det ikke noget den kan straekkes laengere??????? For den sidder jo noget saa godt foran. Og farven der er saa flot. Jeg krydser fingre for at en vaks+straekning goer undervaerker.

Tina - omme i London said...

Hot eller not, saa strikker du vel nok paent og jaevnt. :)