Tuesday, May 18, 2010

Pisa i proces og pakke i hus

272 masker hele vejen rundt burde da være nok på p3½ - men jeg synes Pisa-vesten ser lille ud....... Jeg klør på, krydser fingre og glæder mig til at prøve den, samtidig med at jeg overvejer hvilken lukning der skal til. Forslag modtages gerne....

Det er helt utroligt hvad med kan få ud af 2 ret og 2 vrang....... (og nogle maskemarkører).

Jeg har fået pakke fra Norge, Syliva. Jeg - som ellers aldrig vinder noget - vandt i Sylvias give away ;-), og så kom der også et hæfte med strikkeopskrifter til Lise. Tusind tak - Sylvia.

8 comments:

Ann said...

Den glæder jeg mig til at se færdig. Den ser ud til at blive flot. Jeg synes det er en lækker model. Har du brugt Duo eller har du brugt noget andet garn?

Gitte said...

Ann - tak ;-) Jeg strikker den i 3 tråde merino lace weight fra Filatura Di Crosa. En fantastisk lækker blød merinould. 1400 meter i et nøgle!

Helle : said...

Jeg tror den bliver rigtig flot til dig, hvad med at bruge nogle af din brocher til at lukke med.

Tillykke med gevinsten!

KirstenK said...

Synes også det er en flot vest...men tror måske min tålmodighed ville komme på prøve hvis jeg var strikkersken...

Lin said...

Kan ikke hjaelpe dig med lukning, for jeg kan ikke lige mindes hvordan den skal se ud faerdig, saa jeg venter spaendt paa din.
Tillykke med gevinsten. Der kan du se; man skal aldrig sige aldrig hihi.

Frujensensunikum said...

Glæder mig til at se den færdig....jeg har droppet at strikke den i det originale garn da jeg syndes den bliver alt for bastant/fast.
Efter utallige strikkeprøver....forsøger jeg mig med andet garn og metode efter råd fra en sød og hjælpsom "strikkeheks"

Tillykke med gevinsten

Strikkeheksen said...

Den skal nok blive god, Gitte - den kan altså strækkes og trækkes sammen efter forgodtbefindende - en af de store fordele ved rib :-)

Jeg vil foreslå, at du køber en af Lykkes sjalsnåle - hun kan sikkert lave en, der matcher farven :-)

Tine said...

Hvor bliver den flot Gitte!

Og tillykke med præmien.