Wednesday, April 2, 2008

Dejlige dage.........

Denne uge er efterhånden blevet til en der skal overståes - 5 timer i tog for at komme til København i går (stod op tirsdag morgen kl. 04.00). DSB's sporarbejde er i forvejen lig med 1 ekstra time til den normale 3 timers tur, og i går var der så lige nogle røvere, der rendte med 30 mio kr., og som tak lagde en bombe ved en"indfaldsstation". Betød at det tog 1 hel time bare at komme fra Høje Taastrup til København......... I dag gik min PC ned, og trods netværk, IT-support m.v. var 2 timers arbejde pist forsvundet....... Hhhhhmmmffffff....

Nå - alle genvordigheder til trods, så er livet jo dejligt. Kommer hjem til en familie i godt humør, - med en mand, der er igang med at lave aftensmad (frikadeller), og 2 unger der gir' krammere (det gjorde manden nu også). Ikke så ringe endda!

Og så er der jo lige Elizabeth Bennetts Cabled Cardigan. Garnet er fantastisk at strikke i. Det falder pænt/glat, og er blød og dejligt at strikke med. Arbejdet skrider "planmæssigt" frem. Er nu forbi det værste med 390 masker på pinden. Maskerne til ærmerne er "sat af", og jeg igang med at strikke selve "kroppen".

3 comments:

Ulla V. said...

Du er da også uheldig rent "togmæssigt"....nu har du vel strikketøjet med? Men det har du tror jeg ;0)

Det er slet ikke så ringe, det der med at komme hjem til en kærlig og omsorgsfuld familie. Og endda aftensmad - uhm, jeg elsker frikadeller!

Hvor ærgerligt at dit arbejde forsvandt...det er så irriterende!
Jeg husker tydeligt da vi skulle aflevere speciale. Nogle af mine medstuderende mistede hele deres speciale få dage før aflevering!!!

God onsdag aften :0)

Gitte said...

Jo - har egentlig strikketøj og bog med, men ender som regel med at arbejde hele turen ud og hjem ;-(. Kunne dog ikke tage mig sammen til at arbejde så tidligt tirsdag, så det blev til et par pinde.

Det var da tords alt kun 2 timers arbejde der smittede for mig. Stakkels dem der mistede deres speciale.

Frikadeller er også en absolut favorit herhjemme, og iøvrigt går rødvin og frikadeller som lørdagsmiddag glimrende sammen ;-)

Gitte said...

- og vi fik faktisk vand til middagen her til aften, selv om det jvf. mine stavefejl i ovenstående kommentar ser anderledes ud !