Sunday, April 20, 2008

Huuurraaaaaa

I dag er det Jørgens fødselsdag, og han er blevet behørigt fejret her til morgen. Normalt sover vores børn længe, men kl. 07.33 stod Søren og Lise klar til at dække bord, så vi kunne "overraske far" med gaver og morgenbord.

Alieta Shell er færdig. Manglede ikke ret meget, så det var smal sagt at strikke de sidste 2 cm. Montering - næsten ingen - herligt, så den er "på" nu, hvor vi er klar til at tage afsted til en anden fødselsdagsfest. Passer Jørgen fint, at han ikke skal holde noget.


Vi bidrager lidt til arrangementet. Søren har bagt 2 marmorkager, og jeg har bagt mine sædvanlige franskbrød.

Ellers har weekenden og det dejlige vejr gjort godt i haven. Torsdag kunne man næsten ikke se stenene (de små - altså!) for bare ukrudt, men nogle timer på knæ i forhaven i går gjorde underværker.


Jørgen har renset vores havemøbler med højtryksrenseren. En tur de får hver år, og så står de fine og nye - klar til endnu en sommer.

God søndag

PS til Ulla: Det er Bastian (trænger til at blive trimmet). Han er bare dejlig...


8 comments:

Karina said...

Til lykke med gemalen! Han må da have været en drøm at være sammen med hele året, med det vejr vi har :-)
Fin Alieta Shell du har lavet. Jeg begyndte også på en men den døde - den blev alt for tyk og klodset, så jeg må på den igen, når jeg har fundet det rigtige garn. Hvad har du strikket den i?
God søndag
Karina

grendesign said...

Aleita shell klæder dig ganske enkelt fantastisk - et tophit!!
:-) Britt

enaj said...

Hvor er den dog flot, din Aleita shell. Jeg ville ønske jeg havde krop til sådan en model, men det har jeg ddesværre ikke:-(
Tillykke med manden.

Astrid Sloth Thusgaard said...

Hej Gitte
Tak for din søde hilsen på min blog! Jeg har ikke syet så længe, og det er bare dejligt, at der kommer nogle gode ting ud af det, som pigerne (eller jeg selv) kan bruge! Til gengæld har jeg tidligere forsøgt at lære at strikke, og det duer jeg ikke til. Hvor er det nogle skønne ting, du laver - jeg er vild med den røde cardigan, og den strikkede kjole ser fantastisk ud på din dejlige datter!
Glæder mig til at følge med! ;o)
Astrid

Gitte said...

Tusind Tak - Karina og Enaj ;-), både for hilsnerne til manden og for bemærkningerne om frøken Shell.

- Den er strikket i Opera fra Løve Garn.

Og tusind tak Britt - tror også at jeg bliver ganske glad for den.

Tak Astrid. Jeg synes det er nogle utroligt flotte ting du syer. Jeg er mest til strik - hvor jeg kan sidde i sofaen, slappe af og lade tankerne flyde. Ville også gerne sy, men kan ikke rigtig finde energien om aftenen.
Glæder mig også til at få den røde cardigan færdig. Foreløbig tegner den godt.
Og Lise er rigtig glad for kjolen. Hun har bestilt en i grøn og lyseblå.

Ulla V. said...

Hej Gitte!

Det er altså bare mærkværdigt - jeg har skrevet denne kommentar én gang....men jeg må have glemt at "udgive" den. Det samme skete med 2 andre kommentarer jeg skrev samme dag!! Jeg ved ikke lige....

MEN igen: Hjertelig tillykke med din mand forleden....

Jeg håber i havde en dejlig dag.

Din vest er blevet meget skøn og utrolig klædelig - ikke mindst når man har en talje som dig ;0)

I har da godt nok været effektive i weekenden - det er den slags arbejde som er træls at udføre, men som er yderst vidunderligt når det er gjort!

Og i har også nået at lave dejligt bagværk....jeg må hellere i gang med mixeren. Blev fristet af det indbydende brød og kage...

Åhhh, hvor er jeres Bastian SØD!!! Sådan en lille fyr måtte hellere end gerne suse rundt i mit hus ;0)
I går ringede vi på en Cocker Spaniel...vi skal se på den engang i næste uge. Børnene er så spændte - ja, og det er vi vist også ;0)

Hav end dejlig solskinsonsdag...

Ulla V. said...

Altså - det skete igen...den gemte ikke min kommentar! Men i 2. forsøg lykkedes det....

Gitte said...

Kære Ulla, Ja tid er jo ikke det der er mest så, helt morsomt er det vel ikke at skrive den samme kommentar 3 gange ;-)
Jeg sætter dog stor pris på din ihærdighed - skal du bare vide!

Tak for hilsnen til min mand og rosen til min vest. Vi havde en rigtig dejlig søndag. Og en aktiv weekend - så aktiv at vi var lige ved at sove over mandag morgen!!!

Jeg arvede en gammel Kenwood røremaskine efter min mormor, tror det har kørt upåklageligt i over 20 år (7, 9, 13). Den har ungerne kunnet betjene siden de var omkring 3 år - en herlig maskine, der gør det let og overskueligt at bage - også for børnene.

Vi er utroligt glade for Bastian. Det lyder spændende med Cocker Spaniel'en. PAS PÅ. Vi skulle også bare kigge og kom hjem med en hvalp...