Sunday, April 6, 2008

Sommerkjole?..

Var nødt til at få ryddet op i alle garnresterne i går. Kunne ikke helt overskue min del af arbejdsværelset mere. Havde også fået et par "hints"......(fælles kontor/arbejdsrum med manden -PC, papirer osv.). Han kan jo sagtens - har stort hobbyrum i kælderen, som jeg absolut ikke blander mig i.

Nå - men midt i min sorteren i stakke alt efter om det var uld, bomuld m.v. kom jeg til at se på bomuldsgarnet - og et stk. kjole/spenser tog form i mit hovedet. Ved ikke om der kommer noget godt ud af at strikke garn i forskellige tykkelser sammen, og har ingen opskrift, men nu prøver jeg. Starter med det tykkeste garn for neden i rødt, ender i rosa bomuld i toppen, med grønne hæklede kanter og blomster ..........

Sommer tider står alle anstrengelserne altså ikke mål med populariteten...... Lise har sovet med spinlonnederdelen på. Den blev syet i en fart og for sjov til opvisningen i går - lidt "bad taste". Den brune strikkede vest derimod - som bare er så fin til hende, ryger af ved førstkommende lejlighed!

Og så strikkes der iøvrigt også på EB-cardigan!

4 comments:

Karina said...

Farverne er rigtig gode sammen - glæder mit til at se det færdige resultat!

Gitte said...

Tak - Karina. Det er lidt anderledes at strikke noget, som man ikke helt ved hvordan ender ;-)

Ulla V. said...

Jeg elsker altså bomuldsgarn - både at have på og strikke i....dog kildrer det forfærdentligt i næsen under den sidstnævnte proces!!

Jeg tror den bliver rigtig sød, sommerkjolen, i de smukke farver. Og detaljen med de grønne kanter lyder perfekt....

Jamen, er det ikke bare skønt med den Hawaii nederdel? Jeg synes simpelthen det er herligt :0)

Gitte said...

Enig - bomuldsgarn kildrer i næsen.... (Også derfor at jeg sjældent strikker i angora...)