Saturday, April 12, 2008

Jeg har en last.......

- Ikke en speciel dyr last, den er bare lidt pladskrævende i køkkenet. Jeg elsker krus. I en periode var Jørgens sidste ord, inden jeg skulle på strøgtur med veninderne: "Køb nu ikke flere krus........" Nu har jeg holdt mig i skindet et laaangt stykke tid, men gav fortabt, da jeg så disse i Føtex. Synes der er sol og sommer over dem - passer så fint til sommereftermiddage på terassen sammen med en skål jordbær:
Ud over 4 som på billeder, har jeg dog også købt 2 i sort med hvide prikker til mændene i familien.

Muffinsbogen mente Lise vi skulle have. Nok mest på grund af farverne og de flotte billeder, og den har da også været med i seng som godnatlæsning. Både Søren og Lise elsker når vi bager muffins - chokolademuffins, men hvem gør ikke det? Især når de skal spises.

Re. krus, så har jeg også forelsket mig i disse fra GreenGate:


3 comments:

Ulla said...

Dén last kan jeg sagtens nikke genkendende til....Vi har mange forskellige krus ;0)
At du bare måtte have de prikkede, forstår jeg ganske udemærket, jeg elsker jo prikker og lyserød - og de røde med prikker fra Greengate har vi herhjemme. Også i lyseblå med hvide prikker.

Og en dejlig muffinsbog. Den ser vel nok god ud - jeg ELSKER muffins :0)

Rigtig god lørdag...

Mette said...

Dejlige køb. Jeg har fået en Green Gate prikket kop og en skål følger snarest. Har netop nydt synet af bogen hos Ulla. Hvem forhandler den skønne bog....?! kærlig hilsen en muffins freak. G' weekend, Gitte.

Gitte said...

Hej Ulla - Ja der laves så mange søde, sjove, smarte. På et eller andet tidspunkt bestiller jeg et par krus hos GreenGate, men nu må jeg hellere vente lidt.......

Hej Mette - Bogen er såmænd købt i Føtex.

Også god weekend herfra.