Thursday, April 10, 2008

Helhed!

Synes umiddelbart kjolen så lidt forvirrende ud, da jeg var færdig med at strikke......Men den grønne farve som kanter og blomster hjælper helt sikkert på helheden. Hækler lidt flere, så der også kommer nogle på forneden, som "løber" fra front til bag.

VIGTIGST AF ALT - hun kan li' den og den passer!

Og så forsvandt der lige en 7-8 nøgler restegarn. Dejligt.

5 comments:

Ulla V. said...

Den er blevet så sød, piget og frisk - og helt Lise's egen. Det er dejligt når ingen andre har en magen til.

De grønne blomster og kanter passer altså virkelig bare godt til kjolen....Og så var det en lager nedbringelse ;0)
Gid jeg kunne gøre det samme med alt mit stof!!! Jeg forsøger....

God weekend til dig og din familie :0)

P.S. Jeg har helt glemt at fortælle hvor meget jeg misunder jeres nye havemaskine....Sådan én har vi snakket om SÅ længe!

hanneb said...

Hvor er kjolen blevet sød, og du har da lige superhurtigstrikket den. De grønne kanter gør den lige helt færdig og yndig:-))

Gitte said...

Tak Ulla. - Ja, lagrene har det med at vokse. Det oplever jeg også. Er ikke grænser for hvor mange idéer man kan få og tror man kan nå, når man står i butikken - anderledes ser det ud når man kommer hjem. Desuden gemmer jeg også stofrester - hvem ved hvad man kan få brug for...... Der skal rydes op, skal der!

Altså den maskine er super!
...................

Tak Hanne. Jeg er egentlig også selv forundret over hvor hurtigt det gik med at strikke den, men den nederste del er på pinde 4,5 - den øverste på 3,5 - så det voksede utrolig hurtigt på pindene.

Karina said...

Den er da blevet top-fin og lækker! Det grønne giver den lige det sidste pift, og det er bare skønt når ungerne kan li' det man laver!
God weekend
Karina

Gitte said...

Tak - Karina. Ja - det er dejligt når de kan lide det man laver.
Også god weekend til dig.