Wednesday, April 30, 2008

Jeg kan jo godt.........

Har længe gået og skævet til et mønster på et hæklet tørklæde fra Hendes Verden, men jeg kan jo ikke hækle. I går aftes kl. 23.50 (tåbeligt tidspunkt når man skal op kl. 06.45.....) besluttede jeg mig for at prøve efter - og vupti sørme om der ikke kom et stk. firkant ud af forsøget - med blomst og det hele!

Var godt nok lidt træt i morges ;-), og føler mig "sofatrængende" nu, men også meget tilfreds med det første forsøg. Jeg har både uldgarn liggende, som kan bruges, og har også noget Alpaca fra Drops, som er anvendt i opskriften, i en mørk tyrkisblågrøn. Hmmmm - hvad skal jeg vælge?

Og så er der indkøbt garn - og læg mærke til, det er ikke rødt - til "NOTRE DAME DE GRACE". Hvilket navn til en sweater. Glæder mig til at komme igang - MED DET HELE!!!! Men foran venter også 4 dejlige dage. Godt nok skal vi i byen i morgen, og også fredag aften, men der burde da være tid til strik + et par hæklede lapper.

Lise har også fået indkøbt lidt håndarbejde. Denne lille taske, som hun skal prøve at sy. Spændt på hvordan det går. Tænk - sådan et kit kan købes for kun 20 kr.

8 comments:

Thierry said...

Hej Gitte

Som du da kan.
Jeg er imponeret af din flid.
Og i lyset af vores hyggelige samtale i søndags har jeg også idag forsøgt mig med at lave en blog...
Så nu må jeg se, om jeg kan være lige så flittig som dig med håndarbejde og indlæg:-))

Hilsen Tine

Gitte said...

Hej Tine -
Nu har jeg været forbi din nye blog ;-) Glæder mig til at følge med.
Idéerne går også lidt ud over nattesøvnen.... ;-) God med et par fridage, hvor der kan soves lidt længe.

Karina said...

Ja, det er utroligt hvad du kan nå at få lavet. Du skal da vælge den "mørk tyrkisblågrøn" - glæder mig til at følge arbejdet. Havde selv en idé om på et tidspunkt at lave et hæklet halstørklæde, uden dog at have en opskrift, men jeg har sikkert ikke tålmodighed til det. Så det bliver nok aldrig til noget. Må nøjes med drømmen.

Gitte said...

Jeg satser på at tørklædet først skal være færdig til efteråret - så 2-3 lapper pr. uger burde bliver til noget hen over forår og sommer.....

Mona said...

Hej Gitte.

Jeg nyder at følge dine projekter.
I morgen køber jeg garn til Notre Dame.Er spændt på at følge din. Så kan jeg jo altid få lidt tips undervejs :-)

Nyd dagen.

Hilsen
Mona

Gitte said...

Tak Mona. Det er dejligt at der er nogen der gider at følge med i min små skriblerier og gøremål, og jeg er meget glad for kommentarerne.

Spændt på hvad for noget garn du køber?

Også god dag til dig.

Ulla V. said...

Sejt gået, Gitte bare lige at hækle den 1. lap til tørklædet!!! Jeg synes bare, at det er så smukt...

Jeg kan godt lide farven du har købt til dit næste - ikke røde
;0) - projekt!! Jeg kan tydeligt genkende dét med at købe bestemte farver....når jeg køber stof i tiden er det f.eks hele tiden pastel og pigeagtigt...

Jeg er godt nok spændt på at følge Lises sy projekt. Og så endda en fin taske...det må da lige være noget for en pige på 5 år :0)

Gitte said...

Hej Ulla. Jeg er da også glad for min firkant. Nu mangler jeg bare 59 stk.......

Ja - det er nemt at bevæge sig inden for samme farveskala/stil. Jeg har det også med at gå efter sort og rødt garn, samt hvide skjorter og sorte sko, bukser og nederdele... Ses tydeligt i mit klædeskab. Lises klædeskab er mest lyserødt ;-)

Lise er såmænd snart færdig med tasken. Har fået lidt hjælp, men har syet det meste selv.