Saturday, October 18, 2008

Fetching - igen

Jamen - det er jo en helt genial måde at få brugt rester på. Endnu et par Fetching. Denne gang til Lise. Er strikket lige efter opskriften, men bare med tyndere garn/pinde (3½) = str. 6-8 år. Og de er et HIT - hun er lige smuttet i byen - med dem på!

Strikket i aftes til Vild med Dans og Primal Fear. Det passer nu bedre til mine hænder/håndled at strikke dem over flere aftener, men Lise var så ivrig, og så skulle de også være færdige skulle de!
Både hende og jeg skal have et flere par i forskellige farver. Synes rigtig godt om Liselottes idé med at der skal ligge nogle i forskellige tasker/bilen m.v.

Også en ekstra julegave idé til en gudmor? Hun afleverede en træt og meget glad Søren torsdag aften efter 4 dages ferie på Tunø. Godt vi har hende ;-) Tusind tak, Ditte!

PS: Efter 2 gange hos kiropraktor er jeg som født på ny ;-)

9 comments:

tankerogspin said...

Ja du har helt ret, dem kan man ikke få for mange af. Dem du har lavet er også skønne ;-))

Gitte said...

Tak - Jette ;-)

Ulla V. said...

Jeg er glad for at høre, at du har det bedre med nakken igen. :0)

Det er så dejligt når det vi laver falder i god jord, og det må man da bestemt sige at de fingreløse handsker gjorde hos Lise. De er altså også flotte.

Hav en dejlig lørdag. Med det vejr vi har hos os, indbyder det til strik og håndbold i fjernsynet ;0)

Strikkeheksen said...

De er flotte, Gitte. Min teenager har lige bedt om et par, men han er krævende, han vil have "halve fingre" til alle fem fingre. Du skulle vel ikke lige være stødt på sådan et par?

Gitte said...

Hej Ulla.
Tak i lige måde. Det bliver nok så som så med håndbold - vi skal til diamantbryllup...

Hej Lene - Min søn har også bestilt et par, og jeg fandt dette mønster
http://knitty.com/ISSUEsummer06/PATTknucks.html
De er vist både til piger og drenge...... og små og store

Tine said...

Hvor er de altså fine.

Kan godt forstå at Lise er vild med dem.

Godt at din nakke har det godt igen.

Sylvia said...

Så fine de ble, og jeg ser hun elsker dem. Min sønn på 14 fikk et par i fjor, men maser om flere. Så det er vel bare å produsere så mange jeg klarer.
Og Lise kan vel begynne med litt strikkerier nå, hun? har hun prøvd Strikkelise? Gi meg din adrs, så skal jeg sende deg en.........Det er en hit blant småjenter.

Irene said...

De er rigtig søde Gitte! Er også i gang med et par, men er gået i stå ved tommelen. Kan ikke lige knække, hvordan den skal laves, så du må lige hjælpe, når vi ses :-)

Gitte said...

Hej Syliva - Du må da igang med flere til sønnen. En rigtig god måde at få brugt rester på, og når de så bliver modtaget så positivit er det bare dejligt.

Jamen - Sikken et tilbud ;-) Jeg sender dig fluks min adresse. Så må du hjælpe mig med en "brugsvejledning". Hun vil så gerne være med når jeg er igang med noget.

Hej Irene - Jeg hjælper meget gerne. Jeg kan evt. sende dig mit telefonnummer, hvis du ikke kan vente til d. 2. november - ellers kan du helt sikkert få hjælp på torsdag. Jeg kan desværre ikke komme.
Jeg forstod heller ikke rigtig vejledningen, så jeg gjorde som jeg plejer og det virkede helt perfekt. Tror bare forklaringen er lidt snørklet.