Friday, October 3, 2008

Pausefisk........

Med frygt for at bloggen udvikler sig til en pausefisk - en evigt tilbagevendende rapport på Avissweateren til manden min - er hermed første "fisk".

Læg mærke til det grå nøgle - jow, jow - er blevet ejer af et krydsnøgleapparat ;-)

Weekenden er over os. I aften er det Fredelig Familien Jensen-aften. Noget vi alle har set frem til. Ikke mindst fordi at jeg i går kom til at love at Jørgen ville lave pandekager i aften - skulle deltage i telefonmøde fra kl. 17.00-18.00 hjemmefra, og så er man jo villig til at love hvad som helst for at få ro. Jørgen var ikke hjemme til at protestere.

I morgen bliver der anlederledes gang i den. Vi skal til fest på Mols. Sammenskudsgilde for ca. 70 mennersker. Jeg skal lave dessert til 10. Bliver nok den sædvanlige chokoladekage - sådan en dejlig tung sag med masser af chokolade og smør i og så softice og hindbærsmovs til. Største problem bliver klapstolene vi skal have med. Ejer ikke sådan nogle!? Og så at holde Søren i nogenlunde ro for løb og hop er stadig forbudt. Tror der bliver omkring 15 børn.

Søndag......... Øh........Så lidt aktivitet som muligt ;-) Lise skal til folkedans med en veninde og børnenes gudmor kommer til kaffe. Lige til at overskue.

PS: Tror ikke jeg kan holde mig fra småprojekter i børnestørrelse sådan ind imellem i produktionen af denne str. XL.

8 comments:

Karina said...

Syn's det er helt i orden med pausefisk...når det er sådan nogle flotte nogle :-) Ser da lovende ud med den der "store" sweater. Kender desværre godt problemet når der skal strikkes til manden. Her er det XL med ekstra længde - så er der godt nok lang vej :-), hvilket minder mig om, at jeg også har lovet noget med en sweater....hm....det er jo godt nok ikke vinter endnu, vel!
God fornøjelse med alle aktiviteterne i weekenden

Gitte said...

Hej Karina - ja - der går liiiige et par uger, inden der kan fremvises resultater i den størrelse. Og kan godt se at du har oget af et arbejde, når der ovenikøbet skal strikkes ekstra længder ;-)
Neeeej - der er da lang tid til vinter! ;-)

Tak - i lige måde.

Tine said...

Glæder mig til at følge din
fisk :-)
Den bliver super flot.
Mon du når forbi åbent hus hos Tanker & Spin, nu du skal til Mols alligevel??
Hav en rigtig god weekend.

Irene said...

Ja - kan godt se det tager lidt tid med sådan en herresweater, men flot - det bli`r den.

Helle : said...

Hej Gitte, hvor bliver det spændende at følge lidt med i den flotte trøje. Kan godt høre at I alle er nogle små nips, her i huset er det desværre mig der bruger den størrelse ;-)

Rigtig god weekend !

Sylvia said...

Lykke til med den store genseren. Jeg har heldigvis ikke fått noen ønsker enda på en slik til mannen, men en dag må han jo få den.....
God helg, Gitte.

Gitte said...

Hej Tine,
Uha - det ville jeg gerne have været, men vi skulle først omkring Hinnerup..... Måskee vi kunne "slå pjalterne sammen en weekend".

Hej Irene, Tålmådighed er en dyd. Hos mig kan den stadig god forbedres.

Hej Helle - Når jeg snakker små størrelser er det altså Lises str. 6-8 jeg tænker på ;-)
Også god weeekend til dig.

Hej Sylvia - Ja - pas på med at give ham idéer...........

Tine said...

Hej Gitte.
Det kunne da være hyggeligt, med en udflugt sammen :-)