Friday, October 31, 2008

Lilla Puff-fredag

Se så - en trøje med knapper. Det har kun taget 3 måneder at sy 11 knapper i. Onsdag bestemte jeg mig for at nu skulle det være, torsdag i pres - trøjen altså - og så i dag: Lilla fredag ;-)

Fotografen er Søren. Beklager det mærkelige ansigtudtryk - bare kig på trøjen ;-)
Det er Puff-sleeved feminine cardigan fra fitted knits. Den er helt perfekt! Jeg droppede mønstere i "skørtet", så den er helt enkel.
Overvejer faktisk at lave en mere - i koksgrå!

Og så er det weekend. Vi skal (næsten) ingen ting! Jeg har glædet mig helt vildt til en fredag aften i sofaen med strikketøj og Vild med dans.

Vi har snakket om skovtur i morgen, og æbleskiver på bål i haven. Nu må vi se. Ungerne plager sikkert livet af mig med kammerater - men det er også OK, bare jeg må få lov til at tulle rundt. Det trænger jeg til.

Søndag er der Strik in hos Irene. Overvejelserne er igang om det er nødvendigt med nyt garn i morgen formiddag samt en hæklenål til denne, eller jeg bare skal have avissweateren med. Jeg kunne jo gøre begge dele.........

10 comments:

Strikkeheksen said...

Knapper, åh ja, det er også en af grundene til, at jeg er gået lidt i stå med Katharina Hepburn cardigan, føj, hvor er der mange.

Men nu til sagen: Hvor er den bare kanonflot og den sidder jo absolut fantastisk - måske vi får den at se IRL?

Tine said...

Hvor er den da bare blevet super flot.
Lilla er helt sikkert din farve, lige så meget som rød er !!
Og den sidder jo bare perfekt.

Lyder til at det bliver en god weekend. Æbleskiver, skovtur og strik-in. Hvad mere kan man ønske sig :o))

hanneb said...

Den er blevet rigtig flot og ja, Lilla klæder dig super godt. Knapper?? Ja, hvorfor mon at det kan ta' 3 mdr, kender det alt for godt:-)Kan nok også finde noget i kurvene som bare skal ha' hæftet ender...??
God weekend, det lyder som en hyggelig én af slagsen:-)

Sylvia said...

Gitte, den sitter som et skudd!!! Riktig flott er den, og det er igrunnen bare til å sette igang med en til i en annen farge, ik?
Veldig fin passform hadde den, og du så da riktig flott ut i den!

Aron ble 14 år i går. Her var det selskap med kameratene, "voksen" mat ved langbord, kake til kaffen (det var en der ville ha kaffe) De så en grøsserfilm, og med Arons 5 gitarer og 2 forsterkere, fikk de ha oppvisning i stuen.
Jeg satt i sengen min med strikketøy og aviser, og moret meg!
Nå skal jeg på jobb....... Nyt din weekend!!

Laila: said...

Knapper kan tage ligeså længe at fä syet i, som det kan tage at fä hæftet et par ender. Sä godt gået....

Trøjen er rigtig flot til dig, sä jeg håber at du bliver glad for den.

Laila i Schweiz

Karina said...

Du er da super-smart. Lækker trøje og god til denne årstid. Jeg har mange kortærmede alting til at hive over de langærmede....det er ikke til at undvære.

Gitte said...

Hej Lene - Sjovt at knapper kan udsætte færdiggørelsen. Det tager jo egentlig ikke så lang tid?? Men træls det er det...
Tusind tak - jeg overvejer om den skal på i dag.

Hej Tine - Tusind tak. Tja - lørdagen forsvandt med kammerater, så skovtur og æbleskiverne må bliver næste gang der er godt vejr i weekenden.

Hej Hanne - Tusind tak. Uha ja - det der med at hæfte ender er heller ikke sjovt. Nemmere bare at slå nogle masker op til et nyt projekt.

Hej Sylvia - Tusind tak. Jeg har næsten udvalgt garnet til den grå version.
Det lyder som en rigtig drenge fødselsdag og så med 5 gitarer og 2 forstærkere - hold da op. Kan godt forstå at du fortrak til sengen.
Også god weekend til dig.

Hej Laila - Tusind tak. Sjovt som "det sidste" kan tage længere tid end at strikke hele trøjen ;-)

Hej Karina - Tusind tak. Elsker også de kortærmede uldtrøjer til at trække over al ting. Der er flere i støbeskeen.

Jette said...

ALLE de knapper, kan godt forstå at det tog lang tid, men mega flot model og den sidder bare perfekt, og super skøn farve... Og mht. til Topstykke er der lang vej endnu inden jeg begynder på den, som sædvanlig her, men så kan jeg jo altid læse om de andres erfaringer med den.

Gitte said...

Hej Jette - Tusind tak. Garnet var egentlig købt til en trøje til min datter, men syntes det var for krads.
Ikke nogen dårlig idé at få lidt information om hvordan de andre projekter går inden du går igang. Glæder mig til at følge det, når du kommer så langt.

Anonymous said...

[/url] facilité de los angeles large coeur.[/p]
[/url] les gens viennent avec une affirmation de style . La plupart [url=http://www.pascheruggclassicfr.com]ugg australia pas cher[/url] des bottes ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes . Le site ordonne la brin de la faon, [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo[/url] derme au sein de astrakan ruban agrafe feuillu mais également la?age de la tégument concernant le grand en botte de sorte à augmenter quelque peu au sein de olfaction concernant le démarche . [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg
M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
[/url] ”
[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher

[url=http://www.xxl.kabyle.com/fr/node/4/backlinks]They are beautiful store statement made discount ugg3r[/url]
[url=http://www.networkreactor.com/node/3]we are beautiful store statement made discount ugg9v[/url]
[url=http://www.schoenebergimmobilien.com/?q=node/7]we are beautiful shop online statement made ugg boots5i[/url]