Tuesday, July 17, 2012

Et lille sjal og sommerkjole nr. 2

Rækkevidde blev strikket længere, så de afsluttende 12 rækker med ca. 550 masker har jeg nu strikket 3 gange :-) - Og nu er den færdig.


Jeg var nødt til at ty til en rest tynd Geilsk uld til de sidste hvide striber, og det kan godt ses - især hvis man ved det..... det bliver ikke anderledes.


 Bagfra med havetræsko som pynt......

   
Fakta: Mønster: Rækkevidde fra Geilsk er strikket i Geilsk uld/bomuld i str. small i råhvid, mellemblå og mørkeblå. Jeg har strikket kjolen en del længere fra ærmegab til tajle. Ellers ville ribkanten med bånd have siddet lige under barmen, og det var jo ikke meningen. Derudover er der brugt lidt alm. tynd råhvidt Geilsk uld, og den røde kant er strikket i uld fra Fur (gave fra Lene).


Sjalet en Citron fra Knitty. Og det er strikket i samme røde uld som kanten på kjole - altså uld fra Fur, og er strikket som tilbehør til kjolen. Nu har jeg 300 gr. rødt Fur uld tilbage, som skal bruges til en lækker cardigan af en slags, eller måske en kjole.......


Lise og jeg skulle være kreative i går. Det blev nu kun til en filtblomst fra min hånd (det er altså ikke min spidskompetence - billedet i bladet ser så fint ud! Jeg kunne godt trænge til et kursus i forskellige sting....) Lise - hendes - i sort - er stadig i proces......Men må jo nyde de få solstråler, der er.......

16 comments:

Eva said...

Wow, wow, wow, - både kjole og sjal er super flotte.

Og hunden, den er klog at finde en enkelt solstråle....

Fríða said...

flot med flot på, som altid hos dig, du er bare sej til det der med kjoler må jeg sige.
kh.fra Island
Frida

Lisbeth said...

Den er bare blevet SÅ flot. Selvom jeg ikke synes det gjorde noget, at den var lidt kort, var det godt at du forlængede den. Ellers ville du ikke bruge den..
Flot sæt med jakke og sjalet.

Strikkeheksen said...

De har været drøje de sidste omgange, men tror du bliver gladere for den lidt ekstra længde - den er super, super flot :-)

Sejt med en rød Citron til - den røde merino fra Fur har en god, drøj løbelængde, så tror sagtens du kan få en kjole ud af det sidste - hvis du ellers har brug for flere kjoler ;-)

Uldbegavet said...

Nu er den helt perfekt og sjalet er prikken over i'et. Et pragtfuldt sæt.

Anonymous said...

Smukt - begge dele. Jeg får altid lyst til at strikke kjoler når jeg læser på din blog. Sikke nogle smukke kjoler du strikker.

Jeg er også vild med dit citron sjal. Det er rigtig smukt i den farve.

Berit said...

Godt at du nu er tilfreds med kjolen. Citron er et fint tørklæde. Desværre mistede jeg jo mit gule kort efter at det var færdigt. Må vist have lavet wt nyt.

Lydert said...

Sikke et lækkert sæt, du har lavet

Karen S, Lykkefanten said...

Smukt med de koordinerende stykker tilbehør, særligt den skønne lille blomst (selvom sjalet absolut også er dejligt).

Det er altså en meget smuk og lækker kjole!

Quiltepigen said...

Åhhh hvor er de flotte sammen,skøn kjole og flot sjal.
Du kan bare det der med kjoler.

Quiltepigen said...

Åhhh hvor er de flotte sammen,skøn kjole og flot sjal.
Du kan bare det der med kjoler.

Lea said...

Gitte; det er altså så inspirerende at kigge ind her hos dig! Smukke, smukke kjoler du strikker og Rækkevidde er ingen undtagelse.

Og hvor er det bare flot med det røde tilbehør; din Citron er perfekt til kjolen!

Jeg har opskriften på kjolen i Vians udgave liggende; mon ikke snart jeg skulle komme igang?Spændende hvor mange ændringer Bente egentlig har lavet i forhold til Vians udgave.

Hygge-Strik said...

Det kalder jeg for stil, hvor er det flot. Jeg elsker den røde kant på kjolen, det gør den mere unik.

Helle said...

utrolig lekkert antrekk du har laget deg. Fint med jeansjakken til kjolen, og sjalet ble prikken over i-en når den tok opp den røde stripen i kjolen.

Husmorspira said...

VAKKER!!!

Lis said...

Sikke et fint sæt du fik ud af både kjole og sjal, sat sammen med den korte cowboyjakke.


Kh. Lis