Thursday, July 5, 2012

Optrævling, flere striber, mere garn og en ny sommerkjole

Jeg var på strøgtur i Århus i formiddag, og kom hjem med silkebånd til taljen på "Rækkevidde" - og troede, at jeg havde et færdigt "dress" - men, men, men.... den var blevet for kort, og der var ikke andet at gøre end at trævle kanten op igen. Mine lår er absolut pænest, når de er pakket godt ind. Der skete altså noget med de ben under graviditeterne, f.eks. er de meget tydelige blodårer bag på lårerne ikke for kønne, og absolut ikke noget at udstille..........


Så - jeg er igang med at strikke igen. Den råhvide har jeg nu brugt op (mærkeligt at jeg har så meget af den mellemblå - men ikke mere af den råhvide?). Nu skal jeg prøve kjolen RIGTIGT DENNE GANG, og hvis der skal strikkes et par omgange mere bliver det i almindelig tynd Geilsk uld - det har jeg et helt nøgle af, og farven er så tæt på, at jeg ikke tror man kan se forskel, især ikke når der er tale om måske 2 pinde.

Jeg fandt min ynglingssommerkjole på udsalg i dag - 50% :-) - endnu en NoaNoa-model.


- Og fik også købt garn til en sommerkjole til Lise
.

Lise og jeg har også været på biblioteket i dag, så der er masser af bøger til hele familien i sommerferien. Begge unger er så trætte. Det er både sjovt og hårdt at være på fodboldskole og rideskole. De glæder sig til at kunne sove længe......

5 comments:

strikogsting said...

Det er nogle utrolig fine kjoler, du strikker. Jeg har igennem lang tid fulgt din blog uden at være medlem. Det er jeg nu.

At følge din side og andres har gjort at jeg nu selv har begivet mig ud i det på http://strikogsting.internos.dk

De kærligste sommerhilsner
Kirsten

Lea said...

Åh, hvor jeg glæder mig til at se dig i Rækkevidde!

Pima bomulden fra strikkebogen.dk er superlækker og det er en smuk lyseblå du/I har valgt til Lises kjole!

Eva said...

Hvor er du ihærdig. Og selvfølgelig skal længden være perfekt, når du nu har lavet det store arbejde....., men jeg ville garanteret ikke have haft tålmodighed.

Fru Kahr said...

Uha, der er ikke noget værre end en kjole i en "forkert" længde.
Jeg glæder mig til at se kjolen færdig i den helt rigtige længde.

Lis said...

Du bliver nok også gladest for Rækkevidde når den passer perfekt, istedet for at du skal gå at trækken ned i kjolen. Så det er godt du er så standhaftig.

Lækker kjole fra Noa Noa, også min yndlingsbutik.

Spændende garn til Lises kjole.

Kh. Lis