Wednesday, July 25, 2012

Orange sommercardigan

Jeg syede knapper på Judith-cardiganen i går, og har liiiige prøvet den i 2 sekunder.


Den er alt for varm. Jamen er det ikke herligt med det dejlige danske sommervejr. Desværre ser det ud til at cardiganen passer fint til vejret i næste uge.......


Faktaboks: Judith Cardigan fra Quince & Co. strikket i ca. 300 gr. Cashmere/Uld fra Garnudsalg i farven Mandarin - ribben på p3,5 og resten på p4, og  i størrelse 38 3/4. Cardiganen har været en gang i vaskemaskinen på uldprogram v. 0 grader, og er blevet så blød og lækker. Jeg har lavet justeringen - både "kroppen" og ærmerne er strikket længere. Knapperne er selvfølgelig fra Birthe Sahl. Skønne keramikknapper købt på Saltum Uldfestival i år.

Hot or not: Absolut hot. Jeg er vild med den enkle forside og mønsteret på ryggen, og så er den SÅ blød. Garnet er rigtig lækkert både at strikke i og efter vask.

Flûtes der har hævet i hævekurven på vej ind i ovnen:


Og - gæstemiddag til tirsdag aften: Perlebygsalat, laks og flûtes:

19 comments:

Balles Bazaar said...

Der er da godt nok fart på dine strikkepinde. Endnu en smuk kreation er fløjet af. Smuk farve og skønt med mønsterbort på ryggen.

Kisser said...

Enkel og smuk trøje. Flot fræk farve.
Tak for inspirationen med laks og perlebygsalat :-) den kan jeg lige bruge til gæster de kommende dage.

Sigrid S. Eriksen said...

Wauw - en trøje med ægte wauw effekt. Forfra enkel og almindelig, bagfra så flot. Farven er bare så flot, og sikkert rigtig flot til solbrændt hud, hvor man så får det når sommeren aldrig varer mere end tre dage ?

Lis said...

Skøn cardigan og et enormt flot mønster på ryggen. Jeg bøjer mig i støvet af næsers beundring.

Lækker, lækker menu.

Kh. Lis

Fríða said...

nöj, hvor blev den fiiin, til lykke! og mums, sikke lækre madbilleder!
kh.fra Island
Frida

Helle said...

hvor er den fin i al sin enkelhed, rigtig flot farve

Uldbegavet said...

Fantastisk lækker cardigan i en skøn farve. Jeg synes også ryggen er superflot. Du er god til at finde nogle søde mønstre.
Middagen ser nu også lækker ud, bliver helt lækkersulten.

Helle said...

Nydelig farge. :)
Så godt at den er for varm nå, det betyr at dere endelig har fått litt sommervarme. Når vi var der for bare en uke siden var det nemlig lite av akkurat det.

har selv fått et par dager med varme, uten så mye sol, men litt for varmt til å strikke med Mohair.. Jeg nyter det mens jeg kan. :)

kirsten said...

En rigtig dejlig farve du ha valgt - og et vældigt fint hulmønster.

kh
kirsten

monaelisabeth said...

Rigtig flot cardigan.
Også jeg er vild med ryggens mønsterbort.
hilsen Mona

Karen S, Lykkefanten said...

Den er blevet meget smuk! Sikke et elegant hulmønster på ryggen. Men du har ret, det er ikke lige i disse dage, den er brugbar ;) Jeg håber da egentlig også, at der går nogle dage mere før den bliver nødvendig, men nu må vi se.

Lea said...

Dejligt der ikke er brug for en varm trøje nu!!! Men hvor er det en flot model du har at varme dig i når det igen bliver køligere.

Mums, den middag må have været helt vidunderlig! Lækkert ser det ud - og så piver jeg lige over at jeg er den eneste herhjemme der spiser laks og at menuen derfor kun sjældent står på laks/fisk i det hele taget!

Liselotte said...

Den er altså bare blevet flot, Gitte. Hold da op, som farven også er god til den model. Jeg bliver helt inspireret :-)

amstrik said...

hej
den er super flot, og er helt enie med dig at det er et frisk pust og fed ide at sætte mønstert på bagesiden/ryggen og så lave den helt enkel på forsiden. en flot farve..

Strikkeheksen said...

Jeg skal love for, den går godt op i halsen, men det er jo også lige sådan, du gerne vil ha det :-)

Sikken en smuk farve og et meget smukt bladmønster :-)

Gitte said...

Tusind tak for de mange søde kommentarer :-)

Lene - man skal jo kunne putte sig :-)

Kisser - Perlebygsalaten er herfra.
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/9855/Salat-opskrifter/Perlespelt-salat
Jeg har bare suppleret med flere kryderurter fra haven, flere grøntsager (augurk, tomat og rød peber), chiliolie og solbær.

Irene said...

Hvor er det blevet en fin cardigan i en lækker sommerfarve! Jeg kan rigtig godt lide det flotte mønster på ryggen. Den passer fint til cowboybukser og også til en sort nederdel, når man skal være lidt mere stilig og elegant

Tine said...

Hvor er den blevet flot!
Rigtig fint mønster i ryggen.
En usædvanlig farve i dit klædeskab, men jeg er sikker på den klæder dig helt forrygende!

Sikke en lækker middag!

Anonymous said...

M . ugg bottes pas cher en france Un tiercé Chaussures UGG Bailey bourgeon se présentent comme tendance apparus à place des demoiselles parmis nous qui [url=http://www.pascheruggclassicfr.info]ugg australia pas cher[/url] ont envie p 0 quel point à eux garnis de sorte à incarner pas plus longuement commode 0 quel point stylé . Messieurs Ugg Garnis / Chaussures:
[/url] facilité de los angeles large coeur.[/p]
[p]” [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo pas cher[/url] Birk explicité . Ce dernier n’ya un court laps de temps, UGG Australia possède planté tous ses garnis basiques au go?t réel typique de [url=http://www.uggshortsparkles.com]ugg jimmy choo[/url] cette 7ème Adresse & Examiner commerce à tous les mises caritative . Un certain nombre de personnes choisissent ce type de bottes, mais pas seulement donné qu'elle a eu la chance de tenir pi chaud mais aussi et surtout parce qu'elle aide [url=http://www.uggshortsparkles.com]chaussures uggs pas cher
[/url] les gens viennent avec une affirmation de style . La plupart [url=http://www.pascheruggclassicfr.com]ugg australia pas cher[/url] des bottes ze trouvent être aussi à votre predisposition au sein de l’assortiment touchant à tailles mais aussi touchant à formes . Le site ordonne la brin de la faon, [url=http://www.uggfr-baileybutton.com]ugg jimmy choo[/url] derme au sein de astrakan ruban agrafe feuillu mais également la?age de la tégument concernant le grand en botte de sorte à augmenter quelque peu au sein de olfaction concernant le démarche . [url=http://www.uggshortsparkles.info]vente privee ugg
La majorité des messieurs disposent de forcément apprécier environ l’avenir afin de passer un look décontracté, bien-être mais aussi [url=http://www.frclassicuggstocker.com]ugg france

[url=http://www.mikrotik.matejov.org/?q=node/54&page=212#comment-30703]we are beautiful shop online statement made ugg0m[/url]
[url=http://xn--mai-mna.milanvojta.sk/node/7/349]They are beautiful store statement made discount ugg5c[/url]
[url=http://development.fuse.co.uk/winning_moves/monopoly_b2b/?q=success&sid=3261]They are beautiful shop online statement made discount ugg0v[/url]