Thursday, May 14, 2009

Falder den mon af på et tidspunkt?

Mens jeg venter på garn til den hæklede kjole, strikker jeg løs på endnu et efterårsprojekt, nemlig kittet til min "Kjole med bobler" som blev købt i Vissenbjerg. Jeg strikker på skørtet, og fatisk er det meget hyggeligt - og fuldstændigt uspændende og afslappende - det er for det meste bare er et spørgsmål om at flytte masker, og så skal der også strikkes kiler ind imellem.

Det største problem er at garnet er ved at save min finger over. Min pegefinger er ikke helt kommet sig efter Jørgens avissweater og Lises Fiona-kjole, hvor garnet gik "gennem huden". Den slags uld og min strikkefasthed (jeg strikker stramt) gør, at jeg for det meste lige nu strikker med plaster. Og så har jeg vist fået "tatoveret" permanente streger hen over fingeren......

Åh hvor vi nyder det gode vejr for tiden - vi har spist ude om aftenen hele uge. Det der regnvejr meteorologerne er begyndt at snakke om, kan de godt sende uden om Århus!

9 comments:

Jeannette Mariae said...

Åh, endnu et af dine fantastiske projekter. Spændende...

Kender iøvrigt godt det med hård garnkvalitet - vildt irriterende.

Klem fra engen ;-)

Tine said...

Pas nu på med de fingre.
De skal holde til mange projekter endnu :-)

Den kjole bliver meget meget fin!

Anonymous said...

så straks på egen pegefinger, her var den streg også :-)
Ny trend?
Fin strik, glæder mig til at se den...selvom efteråret gerne må vente længe med at komme :-)

Mette G. said...

Jeg har også permanente streger over "strikkefingrene". Efter nogle eksperimenter er jeg kommet frem til, at det plaster, der for mig er nemmest at strikke med, er en slags sportstape. Det er ret tyndt men slidstærkt ;-)

Sylvia said...

Du strikker de flotteste ting, Gitte!!!!
Du, de bøkene som du nå har dobbelt opp av, jeg kan godt kjøpe dem av deg?!!! Eller du kan få noe Norskt garn i bytte feks. send meg en mail om du er intrs.
Topstykke(Geilsk) voksen strs startet jeg på, men fant ut at jeg måtte konsentrere meg MEGET underveis, så den ligger på vent til jeg er konsentrert nok.
Ønsker deg en flott helg!!

Karin Grøn said...

Den bliver fin din kjole med bobler og sommerkjolen er også fin. Spændende at se den færdighæklet- men det går lidt for langsomt til mig. Jeg kan godt se stregen på fingeren- du må have en stor sølvring at sætte på hvor garnet løber i. Tak for dine kommentarer på min blog- de varmer

Fru Kahr said...

Hvor er det en flot og enkel kjole. Den er jeg spændt på at se færdig.

Jette said...

Den kjole havde jeg kig på i efteråret, men mente jeg så nok for tyk ud i den, så lod den ligge, men måske?? Glæder mig til at se dig i den, den er bare så sød. Og sådan en garnfinger render jeg altid rundt med, kan ikke lade være med at stramme det.

Helle : said...

Uha Gitte den finger kender jeg desværre godt, når jeg strikker med Marianne Svits garn får jeg også de streger.