Sunday, May 17, 2009

Søndagsstrik i bilen

Jeg måtte sende en mail til Bente Geil omkring opskriften til topstykket - Jeg forstod simpel hen ikke beskrivelsen af hvordan A-stykket strikkes. Jeg fik lynhurtigt svar, fik pillet op og kom igang igen. Nu kan jeg slet ikke forstå, at jeg ikke forstod det.........

Jeg har fået strikket et godt stykke i dag. Vi har først været til frokost hos venner i Vejle, bagefter en tur forbi Jelling - runesten og gravhøje, og videre til Givskud Zoo.

Det var virkelig en fantastisk oplevelse, hvor man kom meget tæt på dyrene. Især var det en oplevelse af køre gennem løveparken. Helt surealistisk at være så tæt løverne og især på vej ud kom vi tæt på en stor hanløve. Faktisk satte den sig efterfølgende lige ved siden af døren hvor jeg sad, men jeg fik ikke taget et billede....... Var helt benovet af at være så tæt på.

Lidt lama med hjem? Der så ud til at være masser af pels til alpaca.

Busken/træet stod på Kirkegården i Jelling - Vi blev enige om at sådant en må vi også have i haven. Nu skal vi bare finde ud af hvad den hedder.

5 comments:

Helle : said...

Det har da været en super tur i har været på. Hvor bliver det lille topstykke sød, glæder mig til at se det færdige resultat.

Jeannette Mariae said...

Det lyder da til, at det har været super skøn dag. Og det lille topstykke, hvor ser det herligt ud.

Knus fra engen ;-)

Ulla V. said...

I har vist haft en vidunderlig weekend...jeg tror snart at vi skal besøge Givskud Zoo - det har vi snakket om så længe.

Og det er nogle SKØNNE ting du har gang i...Både Topstykket og Boblekjolen er lige min stil...jeg har noget med bobler!!

Jeg håber så sandelig at pegefingeren er ved at komme sig! Jeg hader når garn gør den slags!

En dejlig mandag til dig i morgen, Gitte :0))

Karen said...

Den fine top fra Geilsk har jeg godtnok også haft lyst til siden jeg så den på Håndarbejdsmessen sidste år i Fredericia. Helt vild med den faktisk....men jeg hækler hellere end strikker, så må ske jeg skulle kigge efter Vintage Crochet bogen i stedet?

Lyder til I har haft en fantastisk week end.

Gitte said...

Helle - og Jeanette Mariae - Det var virkelig alle tiders tur. Og - vi sad ikke i bilen hele tiden, der var også masser at se til fods.

Tror/Håber også at topstykket bliver en rigtig Lise-kjole ;-)

Ulla - du må igang med noget med bobler ;-)

Karen - Vintage Crochet er virkelig en spændende bog.