Sunday, May 24, 2009

Foccacia og Baby Cables

Hvis du ikke allerede har prøvet det, så skynd dig - Foccacia alla barese (Italiensk brød med tomater, oregano, hvidløg og olivenolie) fra Krudtugler & Kanelsnegle. Det smager SÅ godt, og er super let at lave!


Egentlig er det Irenes skyld, at jeg har sat gang i endnu et strikkeprojekt. Hun har lavet ugleblusen om til en super smart cardigan.
Torsdag aften sagde det "bling", og jeg måtte bare igang med at forsøge at strikke Baby Cables and Big Ones Too som cardigan.

Jeg satser på at nogle af mine projekter snart bliver færdige. Det er nødvendigt, for jeg har snart ikke flere ledige strikkepinde............

8 comments:

Strikkeheksen said...

Selvfølgelig bliver der noget færdigt lige om lidt med den fart, du altid har på - den "bcabot" ser vanvittigt lækker ud :-)

Måske skulle jeg tage et nøgle af min vinrøde Scrumptious med til strik-in den 13. hos Helle? Det vil egne sig perfekt til en kjole (45% silke, 55% uld). Men ellers er jeg enig i Silkbloom, jeg har jo lavet en kjole til min svigerdatter og det er kanonlækkert garn og fåes i en hel fantastisk lysende sølvgrå (og mange andre forfærdeligt lækre farver :-))

Irene said...

Den ser sørme da også lovende ud Gitte:-) Faktisk pænere end sweateren....En cardigan er efter min mening også meget mere anvendelig end en sweater.

Irene said...

Lene - vi er som sædvanligt lige i hælene på hinanden:-D

Tine said...

Hvor ser det laekkert ud det broed.
Det maa jeg vist proeve engang.

Super god ide at lave den til cardigan.
Den glaeder jeg mig til at se faerdig.

Jeannette Mariae said...

Hvor er det dog rart at høre, at jeg ikke er den eneste, der springer lidt rundt blandt mine kreationer.

De bliver selvfølgelig færdige, men ind i mellem er jeg alt for længe om det ;-)

Fru Kahr said...

Dit nye projekt ser skønt ud, og så er det nu dejligt med de modeller, der strikkes oppe fra og ned:-)

Helle : said...

Det ser altså bare dejligt ud det brød, og det ser også ud som om Lise kan lide det ;-)

Den trøje ser ud til at blive rigtig flot.

Karin Grøn said...

Hvor er det en skøn sweater du har gang i nu. God ide at åbne den. Det har jeg også gjort med flere tunikaer og trøjer, fordi de netop som Irene siger er langt mere anvendelige- især hvis der er knapper i. Jeg er nu lidt pjattet med mine vikingebrocher, så de kommer til ære og værdighed i mange af mine jakker, der netop skulle have været trøjer.