Thursday, May 28, 2009

Små hæklerier og prikker

Lise skal sove hos kusinen i morgen aften. Hun glæder sig rigtig meget. Jeg har lovet at sy ens nederdele til dem, og så har jeg hæklet små armbånd - 3-4 rækker fastmasker, en løkke, og så en knap. Som I kan se er der mange muligheder. Lise har foreløbig bestilt 6 armbånd ;-)

Nu må jeg hellere komme igang ved symaskinen.......

6 comments:

Berit said...

God idé med de små armbånd. Der er jo mange muligheder, hvis man har en restepose bomuldsgarn og en velassorteret knappe-kasse :-).

Ulla V. said...

Dejligt at man har en mor der kan fremstille det man ønsker sig - det er da guld værd. :0)

Og de ens nederdele minder mig så meget om min kusine. Vi havde også ens - prikkede endda - nederdele og små bluser. De blev anvendt sammen med en indstuderet dans. Tror du ikke også, at dine lilla nederdele vil få følgeskab af en dans? Og måske lidt strut.. :0))

Gitte said...

Hej Berit - De små armbånd er rigtig godt til små rester ;-) og det er så hyggeligt at finde små knapper sammen med Lise i "den store æske" (ikke nær så stor som min mormors ;-).

Hej Ulla - Lise er da vist ganske godt tilfreds ;-)
Jeg er sikker på at der bliver dans og også strut. Pigerne skal i biografen og se Hannah Montana lørdag, så de skal nok øve lidt inden......

Irene said...

Hvor er de søde de små armbånd.

nynne said...

De der små armbånd har jeg også hæklet en meget str portion af - de er gode til fødselsdags gaver til klassekammerater og veninder. Yndigt stof til nederdele

Jeannette Mariae said...

Hvor ser det spændende ud. Skønt at du kan præstere alle disse ting selv ;-)