Saturday, May 2, 2009

Lang og kort leveringstid.....

Der sker ikke så meget på strikkefronten her lige nu. - I går eftermiddag var der firmaarrangement i Tivoli Friheden, og da vi kom hjem var vi trætte. Jørgen og jeg nåede lige at se Ørkenens sønner, og så sov vi ellers resten af aftenen på sofaen. Ungerne smed madresserne ned på gulvet i Sørens værelse, og faldt i søvn til tegnefilm. Hverken torsdag eller fredag har jeg fået strikket en eneste pind! Så - jeg strikker fortsat på en Fiona-look a like til Lise, og hækler på et tørklæde til mig selv.

Sidste efterår bestilte jeg 2 Kim Hargreaves bøger - Nectar og Amber på biblioteket - i marts måned opgav jeg at vente, og købte dem via nettet. I onsdags fik jeg mail fra biblioteket at nu kunne bøgerne hentes og torsdag kom de købte bøger med posten. Sådan kan det gå. Der er så mange lækre modeller i begge bøger.

Anderledes hurtigt gik det da jeg bestilte mønstre hos Rasmilla. Altså hvor Sanne designer nogle lækre børnemodeller. Jeg har købt mønster til Elvira (kjole der går helt op til 12 år), Anemone og Amaya. Jeg har garn til en sort Elvira og til en lysgrå Amaya, selv om den nu også kunne være flot i helt, sart lyslilla... Uha - den trøje kunne laves i mange dejlige farver.

Det er en lidt hektisk weekend vi har gang i. I dag går turen til Randers til min halvbror og kone - og børnenes fætter og kusine. Vi har først rigtig fået kontakt som voksne - min bror og jeg. Og det er dejligt, selv om det selvfølgelig nok er anderledes hvis man er vokset op sammen. Børnene er i gang med at pakke gaver ind og lave kort. De glæder sig.

I morgen skal vi til fødseldag hos børnenes gudmor, og min dejlige, helt uundværlige veninde. Jeg har lovet at bage brød - 3 store Nix pillebrød. Vi bliver mange - hun har en stor familie, og børne glæder sig rigtig meget. I det hele taget er det en weekend lige efter deres hoved med masser af aktiviteter ;-)

Det der er tilovers af tid i denne weekend skal tilbringes i haven. Med fingre i jord og i strikketøj. Det inde i huset må vente til dårligt vejr.

9 comments:

Strikkeheksen said...

Uh, mon ikke du lige tager Nectar med til næste strik-in, jeg har aldrig set hele hæftet??:-)

Lyder som en hektisk weekend, det er godt, at ungerne kan følge med ;-)

Gitte said...

Hej Lene - Det skal jeg nok. Der er masser af lækker strik i den.
Jo - lidt hektisk weekend ;-)

nynne said...

Jeg er pændt på at se dine rasmilla creationer- rigtig god weekend til jer

Fru Kahr said...

Altså Gitte, du skal da ikke snakke om lang leveringstid! Du stikker da - det kan jeg ikke engang prale af...

Gitte said...

Hej Nynne, også forsinket god weekend til dig.

Hej Dorte - Lidt sker der da, men det er nu ikke meget ;-) Måske det gode vejr gør at man ikke får strikket så meget.

Samtal från min trädgård said...

Det var da typiskt med de böger! Og det med ude og inde er lige sådan her. Vi har väret i haven for at få en masse köbte planter i jorden, troede at det skulle räkke til flere bede. Men ikke! det blev til 1½ bed, som fyld. Jeg er begyndt at köbe planter for at fylde ud i mine bede, som nok har eksisteret i 12 år, så det kan behöves, men at der gik så meget til!!!

Helle : said...

Uha da Gitte, bare I da når det hele på kun en weekend. :-))) nå det har I jo nok gjort, hvis jeg kender dig ret. Håber at alt er gået vel.

Ih jeg skal da vist også se lidt på de ny småpigeopskrifter, hun er bare god til det.

Tine said...

Kan godt forstå at du ikke kunne vente på de bøger.
De ser spændende ud.
Glæder mig til at kigge i dem :-)

Mon ikke du når at få strikket på et andet tidspunkt?
Der er vel ikke nogen deadline, der skal nåes :-D

Gitte said...

Hej SMFT - Kender godt det der med at købe planter på planteskole til mange penge! der intet fylder når man kommer hjem i haven ;-)

Hej Helle - Synes godt nok også vi var trætte mandag morgen.....Men vi nåede det!

Nix Tine - Ingen deadlines ;-) Men Jeg glæder mig til at få kjolen færdig til Lise. Håber den bliver god.