Saturday, January 15, 2011

Her går det godt - eller gør det?

Tirsdag i sidste uge ringede Søren fra skolen. Han var faldet, og hvad slået fortænderne lidt løst (de fortænder der ikke har det for godt i forvejen efter fald fra cykel - den ene er rodbehandlet, og der er rigeligt plastic på begge!!!). Skånekost i 8-10 dage.

Tirsdag aften i denne uge gik manden ud af døren, og kom hurtigt retur igen - hoppende på 1 ben. Han var faldet og havde vrikket om på foden. Resultat: En kraftig forstuvning. Først i går begyndte han at kunne komme lidt omkring. Krykker er fremskaffet hos Matas.


Onsdag ringede Søren - igen - han var faldet - hele skolegården er belagt med is. "Mor - det er ikke mine tænder, men jeg har slået mit knæ, og kan ikke støtte på benet". Afsted fra arbejde hente sønnen, placere han i den anden sofa. Sørge for isposer til begge mænd, sætte en passende film i dvd'en, sørge for mad, og så piske ud af døren tilbage på arbejde. Heldigvis var det "bare" et slag, så Søren er helt OK igen incl. nogle blå mærker.


Normalt deler Jørgen og jeg opgaverne, således at han handler ind og laver mad. Jeg sørger for oprydning, vasketøj, og for at køre ungerne frem og tilbage fra sport. I denne uge har jeg så lavet det hele. Puha - jeg synes jeg har travlt når jeg kommer hjem fra arbejde. Strikketøjet har fundet vej til hænderne når jeg har ramt sofaen, og lidt er det blevet til. Honey mangler kun forkanter nu.

Der var så også aftalt en biograftur onsdag med 3 veninder. Jørgen sagde at jeg bare skulle tage afsted. Jeg sørgede for "nødning" inden, og fik nogle afslappende timer i biografen.

Nu er det weekend. Søren er afsted til badmintontræning. I dag skal Lise i filmklub og i morgen på besøg hos en veninden. Jeg - jeg skal ingenting. Andet end de almindelige huslige pligter. Og så skal jeg starte på kjolen.

Lise og jeg var på strøg- og cafetur i går. For en gangs skyld gik jeg tidligt fra arbejde, og hentede Lise over frokost. Vi havde en pragtfuld eftermiddag. Hun fik lov til helt at bestemme hvor vi skulle hen - på nær et smut omkring Tønder Strik (Isagerbutikken) efter sort Alpaca 1. Da vi kom hjem gik vi sammen i køkkenet og lavede pizza. En hyggelig afslutning på en lildt kaotisk uge.

15 comments:

kludemutter said...

Sikke da en uheldig Søren.
Håber han er hel igen ;)

Dejligt med en pause i sådan en uge.Håber du får slappet af i weekenden.

Yt, God weekend !!

nynne said...

For filan da en uge - godt at der er bedring forude - og man kan godt lave mad på krykker og kontorstol ! Ved det af erfaring.
Det værste er vel det med tænderne - jeg raser over den dårlige snerydning der sker offentligt ! Og så raser jeg over at børnene tvinges ud under de forhold. Jeg ved snart ikke hvor mange gange Josefine er faldet og slået sig den sidste uge ! Hendes knæ er efterhånden helt blå.

Lækkert som du er kommet langt med Honey - den bliver nu flot

Strikkeheksen said...

Ih du milde - du må altså holde øje med den dreng, han kan jo ikke gå rundt uden fortænder! Den arme dreng, det må jo også gøre pokkers ondt. Men der må tænkes positivt - han har stadig sine tænder og Jørgen brækkede trods alt ikke benet. Kan se dig for mig som en hvirvelvind gennem stuerne hele ugen - godt, at der ligger en stille og rolig weekend forude og en lørdag med strik i Aalborg i næste weekend :-)

Glæder mig så meget til at se jer allesammen :-)

PS: Bliver så misundelig, når jeg hører om dine tøseture med Lise - den slags har jeg jo ikke prøvet med drengene - de ville være løbet skrigende bort ;-)

Lea said...

Jeg er altid imponeret over alt det du når under normale forhold, men at du også kan skrue op for tempoet.
Godt at du tager det hele oppe fra.

Anonymous said...

Sikke da en uge, nu må du nyde weekenden. En skøn blog du har, jeg har fulgt den længe, men når ikke at lægge så mange kommentarer rundt omkring. Har dog god tid pt da jeg har brækket en arm og det er jo ikke så smart når jeg normalt strikker meget. God weekend. kh Susanne

Fríða said...

uha, sikke en skræk-uge! håber alt snart er normalt igen. hvor er den flot din tröje, og jeg er altså spændt på at fölge din kjolestrikning.
kh.fra Island
Frida

Fru Kahr said...

Dine mandfolk har da været noget uheldige.

Nu må du smække benene op og gribe strikkepindene her i weekenden.

Marianne said...

hold da op for en uge .... godt det er weekend og tid til lidt afslapning :)
den strik du viser er vildt flot :)
kh♥

Tine said...

Godt du kan slappe lidt af idag!
Det har da godt nok været en hektisk uge.
Per kom hjem fra basket træning i onsdags med samme fod som Jørgen.
Dobbelt så stor og blå og sort. Og så en voldsom forvridning. Så han har også siddet meget med foden opad!
Idag er første gang han har gået nogenlunde normalt på den :-)

Hvor bliver din cardigan fin!

Lyder forresten til at dig og Lise havde en super hyggelig dag :-)
Line sagde at i havde været forbi hende i butikken, men hun var ikke sikker på du kunne kende hende :-)

lykkefanten said...

Åh dog, sikke en uge. Jeg håber, at I så har overstået diverse skader for mindst det næste halve år (forhåbentlig længere).
Din Honey bliver bare helt fantastisk smuk!
Kh Karen

Lin said...

Ja, naar det foerst begynder, saa er det alle gode gange tre. Sikke en uge. Godt den runder fint af med en stille week-end. Det er dejligt at vaere paa toesetur med datteren. Jeg nyder det hver gang de gider.

Lykke said...

Håber uheldene er opbrugte for jer! Honey bliver bare så flot - effekten træder rigtig fint frem med den større kontrast i farverne - super fint!

Irene said...

For pokker da! Håber Sørens tænder sidder der endnu: Det har da godt nok været en uheldig uge for Jeres familie, men godt at den endte med en dejlig mor/datter tur:-)
Din Honey ser godt ud!

britt said...

Imponerende som uheld altid klumper sig sammen - og at man klarer det alligevel.
Din Honey ser rigtig fin ud - mon ikke den allerede er færdig nu?

Berit said...

Pyha, håber weekenden bragte lidt afslapning og at drengene snart er på benene igen.