Wednesday, January 26, 2011

Kjole i proces

Det begynder at ligne en kjole - jeg er næsten nået til taljen. Jeg prøver den efterhånden som jeg kommer frem, så kjolen lige præcis får den rette længde og pasform.


Nu håber jeg bare ikke at garnet er af den slags, der giver sig efter vask, for så passer kjolen jo ikke.

Er der nogen derude som har erfaringer med 1 tråd Spinni og 1 tråd Alpaca fra Isager? Holder garnet faconen efter vask eller bliver det længere?

10 comments:

Ann said...

Tine er lige idag blevet færdig med Frost i Tvinni og Alpaca, og den blev længere i vask. Tjek hendes blog.
Der er jo noget forskel mellem Tvinni og Spinni, så jeg ved ikke, om problemet også gælder Spinni.

Vibekes lille grønne said...

Ingen erfaringer med garnet, men kjolen ser ut til å bli superlekker! :)

Tili said...

Super fedt med gine, så du kan vise frem - og lækkert med at prøve den undervejs. Hvordan pokker får du det til at lykkes... Jeg har altid lyst til det med pigernes strik, men er bange for at maskerne ryger sig en tur!

Ulla said...

Spinni holder pasformen. Isagers alpaca er noget sjask især nr 2 og 3, men en tråd spinni eller tvinni hæmmer vokseværk. Alpaca 1 gør ikke megen forskel.

nynne said...

Mmine efterhånden mange Løvfalds nederdele holder alle deres facon og mål efter vask ! Det er i alpaca 1 og div rester af spinni,tvinni,holst m.m.
Så mon ikke det går at tro på det. Jeg giver dem forøvrigt en ordenlig omgang centrifugering efetr håndvask - mon det gør en foreskel ?

Lin said...

Det kan jeg ikke hjaelpe dig med, men jeg krydser fingre. Den ser hammerflot ud, og du er en lynstrikker.

lise said...

Har strikket Helga Isager kjole i spinni og alpaca.Den holder faconen fin og uden forandring selv efter lang tids brug.Din kjole ser ud til at blive så god :-)

lise said...

Har strikket Helga Isager kjole i spinni og alpaca.Den holder faconen fin og uden forandring selv efter lang tids brug.Din kjole ser ud til at blive så god :-)

Gitte said...

Tusind tak for jeres kommentarer.

Lise - Tak - det var dejligt. Så kan jeg roligt strikke videre.

Britt said...

Jeg har strikket Maple i Spinni og alpaca 2 og den holder formen rigtigt fint og det samme gælder Granite strikket i Tvinni og Alpaca 1. Jeg tror bestemt også din kjole vil holde formen, bare den ikke strækkes/trækkes i våd tilstand.
Pøj pøj - den bliver rigtig fin.