Sunday, January 23, 2011

Lang lørdag, der alligevel var for kort

Vi var på tur i går i strikkeklubben (som snart får et navn), og der var en del logistik, der skulle gå op. Det endte med en større udredning via mail om mødesteder og bilskifte, da der er et par kyllinger i klubben (incl. mig), der ikke er så vilde med at køre langt. Mariann hentede Mette, og kørte hjem til mig. Der kom Berit og hentede os 3. Så kørte vi ud til Nynne, skiftede til Nynnes store bil, kørte ud til Tine hvor også Anita stod = 7 kvinder på vej nordpå. Den slags kræver sandelig planlægning, så "mændenes" spydige kommentarer omkring mange mails, kan de godt holde for sig selv.

Vi ankom til et hjem der duftede af skøn mad. Lenes mand havde lavet en super lasagne og Lene havde fremtryllet lækre salater og gullerodskage. Tusind tak for en dejlig eftermiddag - Lene.


Her ses Lene i AD-modellen regndråber - den er så flot til hende og en skøn blå farve hun har valgt. Jeg tør slet ikke bevæge mig ind til byen, for så kommer jeg hjem med garn til en kjole (mere).......


Selv om vi tog afsted fra Århus om formiddagen for at være hos Lene til frokost, gik dagen alligevel alt, alt for hurtigt, og vi måtte forlade de hvide sofaer, og køre mod Århus.


Jeg strikkede ihærdigt på min sorte kjole, men det hele blev trævlet op da jeg kom hjem. En prøvning viste at den blev alt for stor omkring hoften, så der skulle indtagning til, og det helt nedefra blonden. Så på'n igen!

9 comments:

Fru Kahr said...

Tak for i går. Det var som altid inspirerende.

Ærgerligt med kjolen, men på den anden side er der jo ikke meget ved en fiks sort sag, som udvikler sig til en telt-model.

Strikkeheksen said...

Selv tak, søde Gitte :-) Ang. kjolen må du bare tænke positivt: Tænk at du er så slank, at den bette kjole er for stor ;-) Med den fart, du altid har på pindene er du snart nået lige så langt igen :-)

PS: Husk nu lige at knuse Lise :-)

lykkefanten said...

Det lyder som en vildt hyggelig dag! Ærgeligt med tilbagetrævligen, men sådan er det jo nogle gange...

Lin said...

Heldige dig. Jeg har det tit omvendt. Maa pille op fordi det er for smaat hihi.
Sikke en dejlig dag I har haft. Nu naar "klubben" faar navn maa I naesten taenke paa et logo.

Eva said...

Synd, at du må pille op. Det er nu ikke så sjovt som at strikke.

Britt said...

Det lyder som en fantastisk dag. Øv med kjolen, men jeg er helt enig i Lene's kommentar.....vips, så er du nået dertil igen.

Helle : said...

Du skal nu nok hurtigt komme lige så langt igen, dine pinde står jo ikke stille - jeg kan forstå at det gjorde stemmerne heller ikke i Ålborg ;-))

Tine said...

Jeg er ellers sikker på den lille sorte ville være fin som telt :-)
Godt du opdagede det inden du kom længere!

Og tak for i lørdags :-)

Dorte said...

Det ser og lyder rigtigt hyggeligt. Dejligt man kan mødes med fælles hobby og se nye steder :)