Saturday, March 8, 2008

Beskedent.......

Hjemme igen - dejligt. Jørgen og ungerne hentede mig på banegården i går aftes.

Nåede ikke pokkers meget i København. Meningen var at tage toget til Østerport, og besøge garnforretningen på Østerbrogade, som bl.a. har været i Alt for Damerne. - Men inden jeg kom fra arbejde og fik tjekket ind på hotel var klokken næsten 17.30. Derfor blev det mest til tur i Magasin, Illum og Tiger....... Garnlageret blev altså ikke suppleret, og ærme nr. 2 til Cobblestone-trøjen er næsten klar til at blive sat på rundpinden sammen med resten af delene.

Hønsene er fra Illum og krusene fra Tiger.

Faldt over et blad i Magasin, der bl.a. indeholdt en strikkeopskrift på en lille pung á lá åleskindspungene - købte ikke bladet fordi det var den eneste opskrift i bladet til 90 kr., der så spændende ud - og nu har jeg fortrudt. Kunne godt tænke mig at lave små punge i sort silkegarn med små hæklede blomster på......... Må til Århus i løbet af ugen.

Kurset var godt - en del kendte jeg til i forvejen, men der kom også noget nyt "i strategi-værktøjskassen". Frygtelig meget mad og kage!!!!!!!

2 comments:

Ulla V. said...

Kære Gitte!

Rart at du er tilbage....

De høns skulle vel ikke være fra det svenske firma Serholt? De ligner nogen jeg har - dine er altså bare skønne. Jeg elsker høns (og får).

Hav en dejlig lørdag.

KH
Ulla

Gitte said...

hej Ulla,

Tak ;-)

Hønsene er fra et firma, de rhedder SIA. Synes de så dejligt sjove ud.

Også god lørdag til dig.

kh
Gitte