Tuesday, March 11, 2008

Cobblestone

Min version er næsten færdig. Kunne kun finde 4 af de hvide perlemorsknapper i æsken, så må (deværre ;-) omkring en butik for at købe 5 knapper (og så skal den lige en tur i et vådt håndklæde).

Kom til at tænke på min dejlige mormor, da jeg ledte efter knapper. Hun havde en kæmpe æske med knapper, som jeg elskede at lege med som barn, og også fik glæde af senere. Hos dem gik intet til spilde. Knapperne blev klippet af skjorterne inden de blev kasseret. Ja - sågår strømpeskafterne til min morfars hjemmestrikkede strømper blev genbrugt med ny frisk fod, når han klagede over at stopningerne gjorde dem for bulede at gå på.

Nå - retur til trøjen - Alt i alt et vellykket projekt. Der er da lidt, jeg ville gøre anderledes, hvis jeg skulle strikke den igen (jeg har faktisk lyst til at lave en mere ;-): 8 masker mere i selve trøjen og 4 mindre pr. ærme. Der er lidt puf over ærmerne, men pyt - det er der jo ingen der ved, at det ikke er meningen......

Pris: kr. 130,00 (uden knapper)
Garn: Steinbach Wolle købt hos Terapi Hobby i Hasselager/Århus.
Plan: Tidligt i seng i aften! De sidste par aftener har jeg været optaget af først at strikke den færdig og så skulle den liiiiiiiige syes sammen og ha' en kant.

5 comments:

Ulla V. said...

Den er virkelig blevet flot, Gitte. Jeg kan også godt lide den fine kant rundt om trøjen...

Jeg har også knapper fra min mormor, og erindrer at have leget med dem som barn i hendes lille symøbel.
Kan du huske den der leg med en knap, som man sætter midt på en snor?

Jeg grinte lidt af strømpeskafterne - nøjsomhed er ikke så ringe en egenskab. Det kunne vor tids samfund godt lære en del af!

God og hyggelig aften....

Gitte said...

Tror ikke jeg kender den leg....

Ja - vi lever i et brug og smid væk samfund. Mange ting er heller af samme kvalitet, som tidligere, men......

Også god aften til dig

Anonymous said...

Hej Gitte. Måtte da lige se på din blog. Hvor er trøjen blevet flot, jeg glæder mig til min bliver færdig. Er lidt i tvivl om knapperne, men dem finder jeg jo nok, når tid er. Glæder mig til at følge dig fremover ;-)

Ulla V. said...

Efterfølgende, når jeg læser min kommentar, kan jeg også godt se, at dén leg ikke var så let at gætte.....specielt ikke udfra den noget primitive beskrivelse ;0)

Gitte said...

Hej Jeanette Mariae - Tusind tak. Jeg har fået købt knapper, og glæder mig til at bruge den.
......................

Hej igen Ulla - iøvrigt tusind tak for ros. Næh - den beskrivelse gav ikke så meget. Morede mig faktisk lidt - lyder lige så spændende som stilleleg ;-)