Tuesday, March 4, 2008

Træer hører til i haven.......

Var ude i haven og fandt denne gren, som er "pyntet" med Lises nye vest. Jørgen synes jeg er godt tosset, men jeg synes den er super flot. Skal ned i en bøtte med cement og placeres i gangen...... (Det kan være han får lov til at brænde den på bålet til Sankt Hans.)

"Den opmærksomme seer" vil ud over Lise i vest også kunne se, at hun har tabt en tand (deraf det lidt anstrengte smil). Hun er pavestolt, og har 3 nye rokketænder. Jeg synes det er lidt tidligt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

Nu vil jeg gå ind og pakke. Skal afsted til København på kursus: "Innovation i strategiprocessen". Glæder mig rigtig meget. Kurset er først torsdag/fredag. Onsdag skal jeg bare til møde i København, og har efterfølgende tid til en strøgtur - måske ind omkring en garnbutik?

3 comments:

Ulla V. said...

Du har min svaghed for lærkegrene kan jeg se...du fandt godt nok en med mange kogler. Christian og jeg plejer at tage til en bestemt skov for at finde lærkegrene, men som regel har vinden taget mange af de smukke kogler!

Hold da fast et fint hul Lise har fået dér hvor tanden sad....Mon tandfeen kommer i nat?
(Emil taber også bare vildt mange tænder i tiden. Indenfor den seneste 1½ uge har han tabt 3 og har endnu 2 rokketænder!!!)

De er altså smukke de veste du laver - jeg ville gerne lave én engang, bogen står på hylden...
Og du har også vækket min strikkemaskinetrang - jeg kan fornemme, at det snart skal til at være tiden hvor den dukker frem igen!! ;0)

Hav en rigtig god tur til København, Gitte. Gid det var mig der skulle på kursus....
Og jeg håber, at du får tid til en hyggelig strøgtur (med masser af garn og -stofkiggeri) :0)

Gitte said...

Hej Ulla,

Både lærkegrene og birkegrene - de kan anvendes til så mange forskellige ting. Grenen var faldet af naboens træ i stormen og ned i vores have - dejligt.

Tandfeen kom helt bestemt! Vi må da håbe at de små poder beholder så mange tænder, at de har noget at tygge med ;-)

Tak for ros til vesten - det er en super nem model, så gå bare igang.....

Kigger og kigger på strikkemaskiner, både brugte og nye. Ser umiddelbart ud til at de er faldet en del i pris. Jeg har kigget på en brugt Silver reed 210 til kr. 6.000, hvor jeg kan få en ny "opgraded" model (280) til 799§...... Nå - det haster ikke - et køb i løbet af sommeren vil være fint, så jeg er klar til efteråret (brænder dog "liiiiiiiiiiidt" for at komme igang - alle de der idéer fylder i mit hoved).

Håber da jeg får set via dig hvad sådan et "dyr" kan frembringe?

Tak - strikketøjet er pakket med sammen med en god bog.

Vi blogges vel ved i weekenden ;-)

Karina said...

Håber du får et godt ophold i Hovedstaden og finder lækkerier på din tur gennem byen - altså garn, ik':-)

Endnu en fin vest du har begået og lækker Lise med hul i tandsættet - selvfølgelig er det vigtigt at det kan ses på billedet! Alexander begyndte også at smide tænderne allerede da han gik i børnehave og har skiftet rigtig mange efterhånden - så sent som i går røg der én, så tandfeen var forbi i nat med en bog!