Thursday, March 13, 2008

Påskeplaner og Thrummed mittens

Ny inspiration:
Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet - og hvem har i øvrigt opfundet alt det der med tøjvask og rengøring.

Glæder mig rigtig meget til Påskeferien. Den står lidt i "gamle veninders tegn" - ja de/vi er jo absolut ikke gamle - har bare kendt hinanden i frygtelig mange år. Fredag (i morgen) skal jeg på strøgtur og i biffen med én veninden, og i løbet af Påskedagene skal ungerne og jeg på besøg hos 3 forskellige veninder og deres børn. Det ældste bekendtskab stammer helt tilbage fra 1971 (1. klasse). Resten har jeg kun kendt ca. 25 år ;-) Der er noget enormt hyggeligt og afslappende ved at have kendt hinanden i så mange år. Lige meget hvor lang tid, der går imellem besøgene, så finder man hurtigt tilbage til rytmen, og der er altid noget at snakke om.

Os så til Thrummed mittens. Har ikke helt besluttet om tommelfingeren skal være lilla, eller den skal være lys grøn som ribkanterne:

4 comments:

Ulla V. said...

Det lyder som en rigtig hyggelig påskeferie i har foran jer.

Det er bestemt noget ganske særlig når gamle veninder mødes, som du siger. Som om der ikke er gået en lang række år, men blot dage og uger...

Din nye bog ser rigtig god ud - er det ikke dén med den smukke (back to school??) figurstrikkede vest? (ja, figurstrikket er de vel alle?)

Og Lucinda Guy - åh, hendes bøger og strik gør mig så glad. Ind imellem kigger jeg i bogen udelukkende for at nyde de skønne illustrationer.

Jeg er også helt vild med dine vanter. Man kan næsten fornemme blødheden og varmen, bare ved at se på billedet....
Hvis jeg skulle vælge, ville jeg tage de lysegrønne tommelfinge ;0)

Desværre trak Emil ikke dit navn i den store blindtrækning. Men, men men, Lise har vundet min helt egen private, uofficielle "den-sødeste-smilende- pige-på-5-år-som-elsker-lyserødt-allermest-konkurrence"...

Så hvis du vil maile din adresse til mig, vil jeg blive glad :0)

Hav en dejlig (regnende!!!!!) fredag....

Gitte said...

Kære Ulla, Tusind tak. Det er vist første gang jeg har vundet i en konkurrence....... ;-) Jeg ender fluks adressen.

Jo - det er den bog med back to school-vesten - aboslut et kommende projekt (et mere!)

Desværre går opskrifterne i Lucinda Guy-bogen kun til 5 år (Lise er allerede str 6), men jeg kunne simpelthen ikke stå for hattene i bogen, og der er mange andre ting i bogen som jeg sagten kan "forstørre lidt" og bruge til inspiration til hende.

Nu skinder solen da her ;-)

God weekend til dig Ulla.

Kay said...

Tak for kommentaren til mine isbjørne ;0)
Og sikke nogle søde luffer! De ser meget avancerede ud. Jeg vil overveje et sådant par til min datter. Det vil hun være helt vild med.
God påske.
Mvh Kay (Strikkeren)

Gitte said...

Hej Kay - Tak for kommentaren. De er faktisk meget enkle og hurtige at lave.
Hvis du er interesseret kan du finde opskriten gartis på Ravelry.