Friday, January 16, 2009

Afvænning

Jeg har været lidt på afvænning..... I et stykke tid er det lykkes mig at holde mig fra Ravelry om aftenen, men i denne uge er det gået galt, med alt for sene nætter ved computeren til følge. Tjekkede efter og over 265.000 medlemmer er det nu blevet til fra hele verden. Ikke så sært at man hver dag kan finde nye mønstre og designs. Er så imponeret af Tine - det har fotograferet og indlagt oversigter for hele garnlageret. Sådan er det ikke her. Jeg bruger det kun som arkiv for projekter og som "idébase".

Så jeg sidder der aften efter aften (nat efter nat) og ønsker mig flere timer i døgnet og stærkere håndled!!!! I går faldt jeg over denne - Faery Ring - som jeg synes er pragtfuld. Mønsteret ligger ganske gratis på Ravelry. Er sat på ønske-strikkelisten - måske til næste efterår:

Jeg har fået en award - Kreativ Blogger. Tusind tak Nynne - synes måske det burde være omvendt, for jeg har godt nok hentet mange idéer hos dig på det sidste ;-) Jeg giver den videre til alle dejlige kvinder i blogland. (Følger ikke helt reglerne - som kan læses på Nynnes hjemmeside)

PS: Nåede ikke ind til byen efter knapper. Og i morgen skal jeg spille badminton med Søren - til forældre/barn-arrangement i badmintonklubben. Det er godt nok letteret med Lise - 2 gymnastikopvisninger om året, hvor forældre er bænket med kaffe og kage ;-) Så jeg må ind til byen i næste uge........

6 comments:

Helle : said...

Hej Gitte kan godt forstå at du er vild med den jakke, den er bare super flot.

Og det med at komme for sent i seng om aftenen kan jeg også følge dig i, sommetider kan man bare ikke komme væk fra den pc. Jeg er ikke så god til at få svaret på alle de søde kommentar som bliver lagt på ens blog. Nå men vi når jo nok det hele:-)

Strikkeheksen said...

Ja, jeg er også fuld af forståelse, den er skøn, den jakke :-) Det er din mini iøvrigt også!

Pyh, det handler godt nok om prioritering her i cyberspace - min rettesnor er noget i retning af: Er det her vigtigt? Når jeg ellers husker at spørge :-)

Fru Kahr said...

Hej Gitte

Jeg bliver nødt til at melde afbud til i morgen. Min udadgående mail virker ikke, så jeg håber, du ser beskeden her.

Tine said...

Hvor er det en flot jakke.
Den kan jeg godt forstå at du er vild med.

Og tillykke med prisen.
Fuldt fortjent!

HANNE said...

De sene nattetimer bag pcén kender jeg godt til, det er dog knapt så sjovt at komme op næste morgen. Jeg tror jeg vil vælge facebook fra her i det nye år, så det ikke griber om sig :O)
Jakken er rigtig flot og sikkert også sjov at lave.
Hav en dejlig søndag

Gitte said...

Hej Helle - Tænk hvor meget tid vi havde før PC'en..... ;-)

Hej Lene - Tak. Og re. prioritering - så har du ret. Vi når nok (næsten) det vi gerne vil og som vi prioriterer højt (højst).

Hej Dorte - Ærgeligt. Håber vi ses næste gang....

Hej Tine - Jeps. Den ligger højt på ønskelisten.
Tak - i lige måde.

Hej Hanne - Mange jeg kender er også på facebook - Men det har jeg valgt fra netop på grund af tid. Dette + Ravelry er nok ;-)
Også god søndag til dig.