Friday, May 6, 2011

Helt uden retning - med mange og store huller

Jeg er sådan i tvivl, og det er ikke befordrende for strikkelysten - bliver det nogensinde en kjole, eller ender det i en lang netundertrøje. Jeg strikker nu på p6 - 2 numre mindre end opskriften, og synes stadig den er meget luftig (store "huller"). Det bliver i hvertfald nødvendigt med noget "dækkende" under den kjole.I frustration slog jeg op til en sommervest - men der bliver sådan nogle underlige huller i den ene side af udtagningerne.....
Så - i ren og skær panik slog jeg under tirsdagens champions league kamp op til endnu en Camomille - i resterne fra den blå Honeytrøje. I know - nu må jeg da snart finde på noget nyt - men jeg kan ikke rigtig få tingene til at køre!
Det har været en aktiv uge (deraf de manglende blogkommentarer - beklager) - et par lange arbejdsdage, tirsdag på kursus, onsdag med Lise til fodbold. Torsdag eftermiddag tog Lise og jeg ind til byen. Jeg VILLE have nogle sommerbluse. Vi kom hjem med en super smart sort kasket til Lise og en Hummel T-shirt til Søren. Så det "projekt" lykkedes heller ikke (men vi havde det super hyggeligt).

Nå - det er fredag. Jørgen er ved at lave frikadeller. Passer fint til rødvin. Det er lunt. Vi kan spise på terrassen - så det er ikke så ring endda.

10 comments:

Kludemutter said...

Vi har den som model i butikken, lånt af Noe.
Det er meningen der er store huller i blomsten, det er en let model, som der skal noget under.
Med mindre man ikke har noget imod at vise sin krop frem;)

Den er super fin som tunika.

Yt.

Lis said...

Jeg er sikker på, det er din uge som ikke rigtig kører for dig :s Det håber jeg.

Som Yt skriver, skal kjolen fra Noe være luftig i blomsterne, så mon ikke den bliver tættere når der kommer mindre mønster længere oppe.

Huller i ud- og indtagning kan jo komme hvis man tager forkert ind, altså ente strikker to sammen eller flytter den ene maske over på højre pind og strikker næste maske, flytter masken over den strikkede. Hvis det gøres i den forkerte side giver det huller.

Tror jeg sender mit indkøb til Camomille op til dig, så får jeg den vist retur inden sommer, med den hastighed du spytter dem ud "smiler mega sødt, ikke misundeligt"

God week-end til dig.

Kh. Lis

Ann said...

Selve mønsteret i den klokkeblomst og farven på det garn, du har valgt er rigtig flot.
Du skal nok bare ha fat i en tynd lang top i underkjolefacon.
Kan dine huller skyldes, at du ikke har taget ind med skyldigt hensyn til, om det hælder mod højre eller mod venstre?

Githa said...

Jeg strikker den også Gitte. Er kun nået igennem første mønsterbort og er på p 8 som opskriften siger det.

Indrømmet, så har jeg det meget ligesom dig.
Jeg er vildt med den smaragdgrønne farve jeg har valgt og tror jeg finder en let ting til at tage under, for jeg har nået den alder hvor sidebenene ikke behøver offentlig luftning :-)

Jeg synes din ser rigtig god ud og måske skulle jeg selv starte forfra og på p 6.

Anonymous said...

Hejsa! Du må endelig ikke give op med kjolen... jeg lavede den sidste år, og har brugt den igen og igen og... Når først den er færdig, kanterne er hæklet, kjolen vasket og lagt glat til tørre så er den superduper dejlig og flot. Jeg har købt en underkjole med en lille blondekant forneden, som kan fåes i mange farver, og som netop er beregnet til tunikaer osv. Obs strikkefastheden i forhold til brystvidden - hendes modeller er meget små i det, synes jeg. Er normalt small, men kalkulerede med en større størrelse til brystvidden. Jeg glæder mig til at se den færdig:-)))

Anna said...

hejsan! fin blogg, jag återkommer hit :) hilsen, Anna

Helen said...

Jeg er godt i gang med den vest fra Hendes Verden. Jeg tager ikke ud på den måde de skriver, jeg strikker 2 gange i hver maske i stedet for. Pas på når du når til dråbemønsteret, den lille tegning er HEL forkert. Kig nøje på fotoet i stedet for. Den tegner godt.

Vilma said...

Hep Hep , det skal nok lykkes :-))))


God weekend.

Lavendel said...

Hejsa - er i gang med kanter nu...er der ikke også fejl, når der står at man 1) skal vende og 2) skal gentage omg med 2 fm i hver maske???
Jeg har i hvert fald IKKE vendt og har heller ikke strikket 2 i hver, så flaner det da helt vildt. Strikker den på 7-6 og 5. :-)

Lavendel said...

Obs - jeg synes da ikk' der er fejl i tegningen...har da ikke opdaget det..