Tuesday, May 31, 2011

Et enkelt ærme........

Jeg har ikke haft energi til at vinde garn op, og så må man jo ty til ufærdige projekter i strikkekurven. Op kom "Overblik" fra Annette Danielsens bog "Strik en Stund". En utrolig smuk model - den er bare så langsommelig at strikke.4 dage senere ligger det første ærme klar (4 dage til et ærme er altså lang tid). Og så med en strikkefejl. Udtagningen er ikke helt efter bogen - noget med at det skal varieres fra side til side mellem snoningerne. Det opdagede jeg altså først da ærmet næsten var færdigt. Jeg har bestemt, at min metode er fin - fejlen kan slet ikke ses, og at det andet ærme bare strikkes magen til!

Garnet er Blackhill Højlandsuld fra www.Garnudsalg.dk. Farven er Blåbær og meget smuk. Kameraet kan ikke helt fange den.

Det er en kort uge. Ungerne har allerede udnævnt onsdag til festdag med slik og chips, og det er jeg nok tilbøjelig til at give dem ret i ;-)

Senest i morgen vindes garn op til Bea!

(Indlægget blev skrevet for 2 dage siden - via et tip fra Tine om Google Chrome er det nu lykkes mig at publicere)

6 comments:

Lydert said...

Smuk, smuk farve. Jeg er også startet på trøjen, men har kun strikket ca 6 cm, kan simpelthen ikke koncentrere mig om den lige nu

Sylvia said...

4 dager på en erme er ikke lenge! jeg tror det ene ermet jeg strikker på har tatt 2-3 uker nå......dvs, det har hvilt siden andre prosjekter dukker opp hele tiden........

Ulla said...

Skøn farve. Overblik er så fine en model, den fortjener at blive færdig. Et ærme på fire dage, det når jeg kun, hvis jeg er på rejse uden mand og barn.

Xanita said...

Den bliver rigtig flot :-) Jeg har også købt garn til den, men den får vente lidt endnu ;-)

Helle said...

Hei Gitte,

Kom over bloggen din mens jeg klikket rundt etter blogger som kunne gi inspirasjon. - Også mye fint jeg fant hos deg! Sitter akkurat selv med nyinnkjøpt hefte fra Kim Hargreaves og vet hvordan det er å ha litt for mange modeller å velge mellom. De er bare så lekre.

Fargen du har valgt på jakken din var veldig spennende. Kjedelig med strikketøy som ikke vokser, men resultatet blir ofte veldig flott.

God helg. :)

Irene said...

Den ser lækker ud "Overblikket":-)